Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Lelőhely: Online

Manna Natúr Kozmetikum Pro Rebalancing Microbiome Water Cream

Hozzáadva 2023.06.12.by

zanila

A klinikailag igazolt hatású water cream egy olyan vízbázisú krém, amely értékes hatóanyagokat tartalmaz, úgy mint a bőröd védőrétegét támogató fermentált abrakzab magkivonat, a bőrpuhító szkvalén, a bőrápoló sáfrányos szeklice olaj, valamint a hidratálásban jeleskedő hialuronsav.

Használata bármely bőrtípus esetén javasolt. Nem csak akkor, ha óvni szeretnéd bőröd természetes védőrétegét, de akkor is, ha a mikrobiom már valamiért felborult, például túlzásba vitt napozás, vagy bizonyos kozmetikai eljárások után.

• Javítja a bőr védőrétegét,
  • serkenti az epidermisz természetes védelmét,
  • támogatja a mikrobiomot,
  • kiegyensúlyozza a bőr flóráját.

2024.07.22. 08:38

Egy jó kis hidratáló krém, hamar beszívódik, semmilyen irritációt nem okozott, se pattanást, pedig érzékeny bőröm van. Jól hidratál is, és ráadásul állatísérlet mentes, natur, magyar, minden mentes.Nálam a felkenés után nem sokkal egy ha nem is matt, de valamilyen hasonló eredményt adott, amit személy szerint én annyira nem szeretek, én szeretem ha az arcomnak van egy egészséges "fénye", tehát nem ilyen fakó. Ha viszont pont az ellenkezőjét szereted mint én, akkor ajánlom.

2024.06.17. 08:12

Nem olyan rossz, de teljes árat nem éri meg. Beszívódik, nem hagy zsíros érzetet, nem okoz pattanásokat de valahogy nem az igazi. Nivea Soft még mindig jobb.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.23. 13:46 - 2024.05.19. 10:51

Kifejezetten olyan hidratálót kerestem zsìros de nem pattanásos bőrre, ami fluid és nincs tele mindenféle hatóanyaggal, mert azokat úgyis külön szérumokban alkalmazom. Nagyon boldog voltam, amikor a megjelölt árhoz képest majdnem féláron leakciózva találtam a dm-ben, hosszas keresgélés után. Plusz pont volt, hogy natúrkozmetikum, bár nem feltétlenül ragaszkodom mindenben a natúrhoz, inkább legyen jó, mint feltétlenül natúr. Nos, teljesen jól hozta az elvárást, pont azt kaptam, amit kerestem. Meglepően egy nyomásnyi is elég belőle, pedig tényleg nem akarom lespórolni, de kevés is elég. Egyből beszívódik és nálam egy puha, kellemes de nem ragacsos vagy zsíros érzést hagy, épp csak érzem. Szerintem jó barátok leszünk. UPDATE: Sajnos a barátságból nem lett szerelem, de ahogy a béna szakítós szöveg szól: "Ez nem a te hibád, Drágám!" Ahogy szinte semmit, nyári hőségben ezt a krémet sem viseli el a bőröm, kb 25 fok felett azonnal leizzadom. Ennek ellenére használtam egész nyáron, mert valami kellett (kísérletezni most nem volt kedvem, erőm, se pénzem, majd jövőre). Így szépen el is fogy mire újra élvezhetném 😅😁 Hát mit mondhatnék? Rosszkor találkoztunk...