Mayani Beauty

Ár:   14 490 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   45 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Pink Panda   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: 1999, az összetevőket feltöltötte: juditkaa70, Módosítva: 2021. július 7.

Ár:   14 490 Ft
Kiszerelés:   45 g
Lelőhely:   Pink Panda
Kategória:   Sminkek szemre

A paletta a "nude" színek teljes skáláját lefedi, amelyekkel könnyen elérheti a semleges megjelenést. Vagy adjon hozzá egy füstös árnyalatot az elbűvölő smink megjelenéshez. A paletta 30 árnyalatot tartalmaz matt, csillogó és szatén kivitelben.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 10000 , Eladó: besty23
Állapot: új, 1-2 szín swatcholt, Helyszín: Budapest, fizetés: személyes átvétel XVII. kerületben vagy az Örsön, Foxpost és Posta is megoldható-előre utalással, melynek költsége a vevőt terheli
Ár: 3900 Ft , Eladó: Rekalf6
Állapot: párszor használt, Helyszín: Gárdony, fizetés: banki átutalás, postával ajánlott levélként, foxpost utánvét

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

smlrz

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2022. július 27.

Szintén ajándékba kaptam egy rendelés mellé, magamtól nem vettem volna meg - eddig. Innentől, ha egyszer elhasználom vagy esetleg lejár, biztosan újraveszem. Szuper alap sminkeket lehet vele készíteni, nagyon jó kis "kompakt" paletta. Ha valahova megyek, csak ezt viszem magammal, hiszen a hétköznapitól kezdve egy extrább party sminkig bármit el tudok vele készíteni.
Tartósságával is teljes mértékben meg vagyok elégedve. Nem potyog, nem hullik, nem csomósodik. Lemosni a nem glitteres színeket nagyon könnyű, ugyanakkor egy vizes arcmosástól nem folytak le nekem a színek. Babaolaj vagy mici víz szépen oldja.
Kezdőknek is bátran ajánlom, hiszen elég nagy ahhoz, hogy a fantáziájukat szabadra tudják engedni, valamint nem kell félni, hogy hamar kifogy.
Szuper!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. július 27.

Szuper!

Rekalf6

2022. július 20.

Ajándékba kaptam, nekem túl nagy nem használom ki, de kipróbáltam és szerintem megállja a helyét a drágább paletták között is!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. július 20.

cfthn

2021. november 4.

Ajándékba kaptam egy rendelés mellé. Szép, pigmentált színek, alapra téve tartós, nekem estig vállalható. Könnyen satírozható, a színek nem mosódnak egybe. Tetszik, hogy sok matt, hideg színt tartalmaz, így sokféle nappali sminkhez használható. A csillámos festékek is kihasználhatóak, pl. sárga, arany, bordó, bár egészen világos csillámos sajnos nincs a sok nude árnyalat között., pedig jó lenne.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. november 4.

Hidratálók: Caprylyl Glycol, Magnesium Stearate, Caprylyl Glycol

Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

Kókuszolaj származék. Bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló és sűrítő hatású. Nem zsíros, könnyen kenhető, gyorsan a bőrbe szívódó anyag.

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)

Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló)  hatását.

Bőrjavító anyag,  mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.

Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.

Vízben oldódó sötétvörös színű, a kozmetikai és testápolási termékekben korlátozás nélkül használható színezőanyag, melyet melyet legelőször az USA-ban alkalmaztak az Amaranth helyettesítésére.

A CosIng besorolása szerint töltő- és sűrűség szabályozó anyag. Leggyakrabban sminkekben használják a micához hasonló tulajdonságai miatt. Állítólag a synthetic fluorphlogopite-ből gyártott pigmentek a micából gyártott természetes pigmentekhez képest több előnnyel is rendelkeznek: bár mindegyiket leginkább gyöngyházszerű, csillogó hatása miatt alkalmazzák a sminkekben a mesterséges pigmentmolekula mérete egységesebb és a belőle gyártott por természetes szennyező anyagoktól mentes. Ezen előnyöknek köszönhetően pedig a synthetic fluorphlogopite pigmentekkel többféle és jobb színhatás érhető el, mint a hagyományos mica pigmentekkel.

Talc 1 0

Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Pálmaolajból származó bőrpuhító, emolleint összetevő, melyet gyakran használnak natúrkozmetikumokban a szilikonok természetes alternatívájaként.  A comedogén idexe 5-ből 4-es, így pattanásokra hajlamos bőrrel érdemes óvatosnak lenni az összetevővel. (További info: truthinaging)

A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.

Kovaföld. Komplex alumínium-szilikát keverék, amely több féle ásványi nyomelemet tartalmaz. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint  dörzsszemcseként, porok szóró- és nedvszívó képességét növelő hatású, csomósodásgátló, és kozmetikumok átlátszóságát és áttetszőségét csökkentő összetevőként használatos. Erős nedvszívó hatással bír, ezért gyakori összetevője különféle arcmaszkoknak.

A CosIng besorolás szerint átlátszatlanná tevő segédanyag, a TruthInAging szerint pedig felületi hártya képző anyag, mely a többi szilikonhoz hasonlóan selymes, sima érzetet hagy maga után a bőrön.

Leggyakrabban ajakápoló termékekben használt bőrpuhító (emollient) anyag. Kiválóan tapad a bőrhöz és csillogó felületet hagy maga után. További infó: http://truthinaging.com/ingredients/bis-diglyceryl-polyacyladipate-2

A CosIng besorolása szerint sűrűság szabályozó, kötőanyag és felületi réteg képző összetevő. Nagy molekula mérete miatt nem szívódik be a bőrbe. Leggyakrabban szájfényekben és ajakápolókban találkozhatunk vele.

A boroszilikát üvegek egy fajtája, mely jellemzően apró pehely formában kerül a kozmetikai termkekbe. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint térfogatnvelő hatású segédanyag. Mivel az összetevő finom csillogó felületet képez a bőrön, ezért gyakori összetevője különféle csillogó hatású sminktermékeknek és körömlakkoknak.

Petrolatum alapú (vazelin) viasz. Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó, átlátszatlanná tevő segédanyag, mely sima textúrát és félszilárd állagot biztosít a termékeknek. Gyakran használják a Paraffin alternatívájaként, mivel finomabb mikrokristályokból épül fel, ezáltal sokkal sűrűbb, viszkózusabb és ruganyosabb az állaga.

Ón-oxid, vagy más néven ónkő. A természetben megtalálható ásvány. Színe a világossárgától a feketéig változhat. Kozmetikumokban radírozószerként és viszkozitásnövélőként (hogy kevésbé legyen folyékony a kozmetikum) használják.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.