Sminkek arcra

Maybelline Affinitone Mineral Alapozó

3.6
Hozzáadva 2017.05.11.by

Évi

• Érzékeny bőrre is bátran használhatod
  • Nem tartalmaz hozzáadott olajakat, illatanyagmentes összetételének köszönhetően nem irritálja a bőrt.
  • 18-as fényvédőfaktor tartalma gondoskodik a bőr körültekintő védelméről.
  • Könnyed viselet, mely természetes fedést biztosít.

Utoljára szerkesztve: 2018.06.01. 07:37 - 2018.06.01. 07:36

Nagy kár, hogy már nem kapható, nagyon szerettem. Nem volt magas fedésű, de természetesen szép fedést adott, nyáron, melegben is, egy kis púderrel teljesen jó volt. Az érzékeny bőrömön soha semmilyen irritációt nem okozott. Szerettem a színét, teljesen passzolt, és nagyon jó áron volt. Amit ígért, az nyújtotta!Kár, kár...keresem hasonló utódját, de nem találom... :'(

Utoljára szerkesztve: 2017.11.26. 15:42 - 2017.11.26. 12:11

Nem is tudom mit mondjak... 30 Sand árnyalat volt meg belőle. Vannak az arcomon száraz részek, amiket a hidratálás ellenére is kiadott, nem tudtam vele mit kezdeni. Lemostam, újra hidratáltam, be kentem, újra ugyan az. Már rá kentem a hidratálót az alapozóra akkor lett egy kicsit jobb. Volt, hogy az alapozót összekevertem a hidratálóval, de hát úgy meg csak kb, mint egy BBkrém olyan volt. Majd mentem esküvőre és mivel nem volt más alapozóm kénytelen voltam ezt használni. 3 napig radíroztam a bőröm, hogy arra az egy napra, ne legyen rajta egy deka száraz rész se, mert örökké kiadta ez a sz*r. Kentem tonna számra a hidratálót. Végül ki tudtam festeni magam vele az ominózus napon xD Fedése tűrhető, de lehetne jobb, púderrel elviselhető, és valóban sárgás picit és szerintem sem túl tartós. Amúgy a flakonjára írt tulajdonságai miatt vettem meg xD hát többet nem fogom! Érdekes az Astoros alapozótól nem látszódtak a száraz részek. Nem is fogom minden áldott nap radírozni a bőröm miatta, inkább kivágom a kukába :DMég azt kifelejtette, hogy nagyon hamar átfényesedik... újra kellet púdereznem, nem is 1x.

2017.05.10. 15:28

Ez egy nagyon jó alapozó! valóban könnyed és természetes viselet ami kifejezett tetszik, aki nem szeretne maszkot de még is szeretné alapozni az arcát bátran vegye le a polcról,szerintem nagyon szép árnyalatai vannak könnyű választani. Szerettem volna venni de sehol sem találtam a polcokon sajnos :(

Utoljára szerkesztve: 2017.04.17. 11:02 - 2017.04.17. 10:57

Annak idején volt az első alapozóm, ami nézett is ki valahogy. Egységes, természetes összképet adott. Emlékeim szerint még viselni is jó érzés volt, selymes érzetet adott.Felvinni gyerekjáték volt, lehettem vagy 16 éves mikor használtam, és finoman szólva fogalmam sem volt a sminkszabályokról. Hidratálás, minden egyéb nélkül csak kézzel felvittem, és tökéletes volt az arcbőröm ezzel a kis csodával fixálás nélkül!És plusz pont, hogy színben is nagyon passzolt.Viszont egy ideje sajnos én már nem látom a boltok polcain ebben a kiszerelésben. :(Nagyon jó benyomást tett, mindig van legalább egy Maybelline alapozóm, még nem igazán csalódtam bennük.UPDATE: A megújult változatot/csomagolással próbáltam még egy-két üveggel, az már annyira nem volt tartós, a szemem alatt eléggé "megolvadt" a smink, ezért csak 4 csillag. Talán kicsit zsíros is volt.

2017.02.05. 22:33

Nem sűrűn használok alapozót, talán ezért is fordult elő, hogy fél éve már a birtokomban van, de nem vettem észre, hogy milyen jó. Száraz a bőröm és én kifejezetten szeretem az enyhe fényét. Nem szeretem az erős fedésű alapozókat, mert nem igazán vannak bőrhibáim, így elég, ha csak egységesít, ebben szerintem tökéletesen teljesít. Ami pluszpont hogy illatanyag mentes, így a bőrömet sem bántja, mivel télen elég érzékeny. Én ecsettel szeretem legjobban eldolgozni, szerintem így a legszebb. A tartósságát olyan közepesnek mondanám, se nem jó, se nem rossz. Összességében én száraz bőrű sorstársaimnak tudnám ajánlani, szerintem szuper termék.

2017.02.01. 14:39

Nekem eddig ez jött be a legjobban, kár, hogy már nem találom sehol :(.