Vanília
Közepes fedést biztosító és egyben ápoló alapozó. A különleges formula hialuronsavval és hidratáló kollagénnel van gazdagítva. Ragyogó arcbőr akár 12 órán keresztül minden évszakban.
16 árnyalatban kapható
2024.07.22. 15:44
Az utóbbi időben a L'Oreal Paris True Match alapozó volt a nagy kedvencem, egészen addig, amíg ki nem próbáltam ezt a csodát. Nem fűztem hozzá hatalmas reményeket, pláne nem gondoltam volna, hogy leválthatja a L'Oreal-t (ami amúgy egy klassz termék) - DE már első alkalommal teljesen levett a lábamról. Olyan kellemes már a felvitele is, szinte beissza a bőröm és eggyé válik azzal, mégis púderesen puhán terül szét az arcon. Vakon vettem az árnyalatot, nem volt időm válogatni a boltban, de az is telitalálat lett. Szóval főnyeremény minden szempontból. Szép fénye van, pont annyit fed, amennyit kell, természetes hatású, tartós, egyszerűen perfekt. Szívből ajánlom!
Utoljára szerkesztve: 2025.03.16. 14:57 - 2024.07.02. 21:34
Tág pólusú, menopauzás vagyis a bőröm mindenre érzékeny típusú lett, de ez az alapozó fantasztikus. Eddig a Shiseido és ez az alapozó adta vissza a legjobb hatást. Nem kell sok belőle, fedése közepes számomra megfelel. Reggel egy chanel hidratáló krémet teszek az alapozó alá, de ez még akár önmagában is megfelel, ami kitart estig. Most a menopauza miatt nagyon folyik a víz rólam és a smink marad a helyén. Super termék