Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Fiorentina
2025.04.05. 09:14
Szkeptikus voltam, de ez tényleg jó! Szép pillákat csinál, nem csinál pandaszemet és könnyű lemosni.
2025.03.26. 20:09
Kettőt vagy hármat már elhasználtam belőle, de már nincs meg az WOW hatás… de legalább nem pereg le, este viszont könnyen leszedhető, amit én nagyon szerettem benne. Valószínűleg nem fogom újravenni, hanem kipróbálok valami mást.
2025.03.20. 14:28
Ezt a terméket használom minden nap szép eredményt lehet vele elérni,de sajnos nekem nap végére lepereg.
2025.03.20. 14:12
A kedvenc szempillaspirálom! Tényleg hosszabbnak tűnnek a pilláim, nem pereg le, a helyén marad a nap végére is.
2025.03.19. 10:44
Nekem ez nagyon nem. Tul nagy a hype körülötte. Nem szép az eredménye szerintem.
2025.03.18. 18:33
A rugalmas kefe könnyen eléri a legapróbb pillákat is, így szép, ívelt végeredményt ad. A formula tartós, nem pereg le a nap folyamán, de könnyen lemosható. Hátránya, hogy néhányaknál kissé összetapaszthatja a pillákat, ha több rétegben viszik fel.