Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Bosii
Két féle textúrájú korongok szalicilsavval (BHA) + AHA + szabadalmaztatott pórusápoló összetevőkkel, amelyek elősegítik az elhalt hámsejtek eltávolítását, a faggyú eltávolítását és a pórusok minimalizálását.
Főbb összetevők:
1. BHA (szalicilsav): Olajban oldódó hámlasztó, behatol a pórusokba, hogy felszabadítsa, finomítsa és megnyugtassa. Ideális összetevő a bőr pórusaiban lévő faggyú ellen.
2. ANTI SEBUM P: A szabadalmaztatott összetevő a pórusok összehúzására.
3. AHA: Vízben oldódó hámlasztó, megszünteti a ráncokat, a finom vonalakat és a durva textúrát.
2025.03.11. 07:02
Dupla tisztitás után 1 db koronggal arc nyak simán áttörölhető. Először domború felével kell és utána a simával. A korong használata után a Medicube - One Day Exosome Shot Pore Ampoule 7500 használva szerintem csodálatos eredményeket érek el nap, mint nap.
2024.12.06. 16:56
Még sosem használtam korong típusú hámlasztót, de birizgálta a fantáziámat. Bár az enyémre nincs ráírva, hogy 2.0, de az összetevői teljesen megegyeznek a dobozon azt itt felsoroltakkal, szóval valószínű, hogy csak a doboza lett egy arnyalattal csinosabb. A doboz méretéhez képest számomra picit csalódás volt a korong mérete, nagyobbra számítottam, ez kb akkora, mint egy átlagos vattapamacs, csak sokkal vékonyabb. Kellő mennyiségű anyaggal vannak átitatva a korongok, bőven elég belőle 1 db. És biztos, hogy dolgozik a bőrömön, mert csipked. Összességében nem bántam meg, hogy kipróbáltam, szeretem a koreai termékeket, fényévekkel megelőzik a nem ázsiai versenytársaikat. Viszont újra venni nem fogom, szerintem nagyon drága, 10ezer forintot azért szerintem nem ér
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.