Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
anile
Egy SPF 30 és 5* UVA-védelmet nyújtó nappali krémmel, amely átfogó védelmet nyújt a környezeti stresszorokkal szemben. Könnyed hidratáló amely láthatatlan a bőrön, így tökéletes nappali krém. Használatával a finom vonalak és ráncok láthatóan csökkennek, és megelőzik a bőr öregedését.
2022.02.18. 21:35
Egy tubussal használtam el belőle, mindennapos kenegetés mellett kb két és fél hónapig volt elég.Az illatát nem szerettem, a hatását viszont annál inkább. Egyáltalán nem nehéz, lélegzik alatta a bőr, nincs az a tipikus fényvédő érzet a bőrön.Bizonyos szérumok felett hajlamos kukacosodni, de talán csak én voltam türelmetlen és nem vártam eleget két lépés között.Sminkelni is gond nélkül lehet rá, de önmagában is megállja a helyét, szép, enyén fényes finishe van.Valószínűleg újraveszem, az ára miatt négy csillag.