wishes
A Miss Sporty rúzs ápoló anyagaival hidratál, miközben a szín akár 6 óráig is tart.
2022.03.30. 15:48
Nekem is a Malaga árnyalat volt / van meg és imádtam / imádom. Egyszerűen gyönyörű szép élénk piros színe van (még mindig) és pigmentált. Nem rég előkerült, és az illata is a régi, habár több másik rúzsom, ami esetleg abból az időszakból maradt, meg, már rég megromlott. Nem rég használtam is és nem volt vele probléma, még így X év elteltével sem. Az előttem szolókhoz hasonlóan csak azt tudom elmondani még, hogy szép a fedése és igen, sűrű.
Utoljára szerkesztve: 2019.12.26. 10:36 - 2019.12.26. 10:34
A "Malaga" (058) életem legelső rúzsa: A VÖRÖS rúzs, ami egyetlen nőnél sem hiányozhat.Igazából cseresznyepiros és nagyon durván pigmentált, sűrű, ezért önmagában nem is használom: mindig tompítom valami hasonló "vizesebb" vörössel. Alaphangnak tökéletes és mégiscsak az első.
2018.05.20. 08:40
Nekem egy élénk rózsaszín árnyalat van belőle. Ezer éves, de nem romlott meg. A szín szép, de a fedése és minden egyéb tulajdonsága borzalmas.
Utoljára szerkesztve: 2018.03.10. 14:30 - 2018.03.10. 14:29
Az első piros rúzsom volt, cirka 6 évvel ezelőtt vettem. Szép mély színe volt, dinnyés illata. Vele kezdtem a feltűnő rúzsozást, azóta már van kb. szekérderéknyi vörös, bordó, magenta, stb. rúzsom, leginkább MAC, de ez a kis Miss Sporty darab mindig az első piros marad :) Persze már nincs meg, és gyorsan kopott, de emlekszem rá és ez nagy szó! Malaga volt az árnyalat neve :)
Utoljára szerkesztve: 2018.03.10. 14:19 - 2018.03.10. 14:16
Szortírozáskor került elő ez a hálás kis ruzs.. ha jól saccolom már 5-7 éve kitartóan várakozik és a dinnye illat még mindig tart, romlást nem látok.Annak idején beleszerettem a színébe, a 240-es Mascarade-be ami egy sötét meggyes fukszia. Egyszerü, olcsó de nem olcsó hatásu, jól kezelhető, krémes kis ruzs, ami felvidít az illatával. Nem tul tartós de tudott annyit mint a kortárs Rimmel, amivel meglepett. Az ígért 6 óra viszont kamu, alap nélkül biztosan :-) A pigmentáltság jó, nem szárított, de felvitelkor sok kerül a szájra, így egy részét papírzsepivel kellett leitatni hogy ne kenjek mindent össze.
Utoljára szerkesztve: 2017.10.26. 09:04 - 2017.10.26. 09:04
1000 éve megvan egy szép piros szín belőle. Nagyon szeretem a sárgadinnyés illatát, könnyű kenni, szuperül pigmentált, csak sajnos nagyon hamar kopik. De ennyi pénzért teljesen ok.