Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Hidratáló krémek
BB Krémek
Sminkek arcra

Missha M Perfect Blanc BB SPF50+/PA+++

Hozzáadva 2022.06.28.by

tara95

Áttetsző, ragyogó hatást biztosító BB krém. Segít elfedni és kiegyenlíteni a bőr hibáit, a méznek köszönhetően gyengéden hámlaszt és világosít.

4 árnyalatban kapható

2023.08.08. 16:02

Nagyon szép, természetes bőrképet eredményez. Fényvédő fölé teszem, nem kukacosodik, könnyen eloszlatható, nagyon kevés kell belőle. Ami nekem a leghihetetlenebb, egész nap a helyén marad, nem fénylik át, max egészséges bőrfénye lesz, pedig kombinált-zsíros bőrtípussal szinte minden átfénylik nálam egy-két óra alatt. Gyönyörű. Világos sárgás bőrtípushoz nekem tökéletesen passzol a Vanilla szín. Biztos, hogy újraveszem.

2023.05.03. 06:09

Amikor elkezdtem használni, nagyon örültem, mert gyönyörű volt a színe, szép volt tőle a bőröm. Majd a 4. nap után elkezdett húzódni a bőröm, és szinte darabokban jött le. Szabályosan hámlott az arcom. Nagyon csalódott vagyok, mert örültem, hogy végre találtam világos színű bb krémet, de azt a tortúrát, nem kívánom senkinek, ami utána jött. Minden nap vastagon kellett lemosás után hidratálni, és még így is tönkre tette az arcbőrömet.

2022.06.11. 15:00

Nagyon szeretem ezt a krémet. Nekem a 19-es Rosy árnyalatú van meg, hideg, rózsaszín tónusú a bőröm, és hófehér. Nagyon kevés kell belőle, szerintem egy évig is tartani fog napi használat mellett. Nem tudom hogy csinálja, de nem ül a pórusokba, ráncokba, nem csomósodik, vagy csúszkált, nekem nagyon szépen felszívódik a bőrömbe, mégis szépít, tényleg minimalizálja a pórusokat, ad egy enyhe ragyogást, de nagyon természetesen, mintha ott sem lenne.Tartós, kényelmes viselni, nem szárítja ki az arcom.Az illat kimaradhatott volna belőle, de elviselhető, egy-két perc alatt elillan.Itthon vettem, drágálltam nagyon, de annyira kiadós, hogy egy évre bőven megéri.

Utoljára szerkesztve: 2020.04.20. 10:22 - 2020.03.26. 11:57

Oké, tényleg nem elírás, lefordítottam az angol szöveget a termék dobozán, mindig vigyorogva olvasom a sok koreai ígéretet :D bár legalább náluk bejön a nagy része.Na, ma fel is kentem, hiába nézegettem egymillió koreai videót, sokkolt a szín. Ez a 22es ugye, ami végre mindenhol sárgásnak tűnt, de nem, ez barackos. Ráadásul nagyon-nagyon enyhén benne van a misshára jellemző halvány szürkés altónus, de végül is brighteninget ígér, benyeljük. Az állaga a szokásos krémes, kicsit sűrűbb, kevés kell belőle, póruseltüntetés jeles. A fedése erős közepes, építve, vagy korrektorral szuper. Az illata sajnos erős, valamilyen drága parfüm illatára emlékeztet, engem zavar, de hamar elillan. A finish bőrfényű, nem olyan tükörfényes mint a perfect cover. A csomagolása a szokásos igényes és minőségi darab, pumpás, 40 ml. A tartóssága nyilván bőrtípus és sminkelési szokások függvénye, de szerintem mindenkinek alkalmas lehet egy kis trükközéssel, púder stb. Az én olajos, vízhiányos bőrömöm fixálva hibátlanul kibírta a futást, délutáni szundit, még csak meg sem kopott, a ráncocskákba sem ült be, mintha frissen tettem volna fel :) :) :)Némi update: továbbra is nagyon szeretem, de annyira sötét (ahogy most minden alapozóm....), hogy kénytelen voltam rendelni hozzá egy fehér mixert. Nagyon világos-sárgás tónusúak óvatosan bánjanak vele.