Fog- és szájápolók
Lelőhely: Drogériák

Murnauers Holt-tengeri Fogkrém

Hozzáadva 2012.07.12.by

Maniac

A Holt-tenger ásványi anyagaival vitalizálja a fogínyt. Mindennapos használatra.

2014.03.02. 18:41

Valami iszonyatos akcióban vettem, a narancssárga árcímke hívta fel magára a figyelmemet. Elég folyékony, vigyázni kell a kinyomásakor. Az íze abszolút fekete negró, csak kicsit sós. Jól tisztít, de ez inkább technika és fogkefe kérdése, szerintem.

2013.02.01. 21:42

Az érzékeny fogaim miatt szerettem volna egy fogkrémet estére. Én reggel és este különbözőt használok. Nagyon szeretem és reggel is sokszor nyúlnék utána. Kellemes az illata tényleg nem túl erős, én nem vettem észre, hogy több kellene belőle. Az ára is pénztárcabarát, egyenlőre teszi a dolgát az ínyem nem vérzik és a fogaim sem érzékenyek.

Utoljára szerkesztve: 2012.12.17. 14:22 - 2012.12.17. 14:20

Tényleg jó ez a fogkrém, és tényleg nem csípős mentolos inkább negro szerű íze van, nem szárít, szép tiszta fogak a végeredmény párom azt mondta ő úgy érzi, hogy az ételmaradéktól is jobban véd, mint az előző fogkrémünk, és én még fehérítő hatást is észrevettem ellentétben a vőlegényemmel. :) Az érzékeny fogaim hálásak a használatáért akár hideg vízzel is tudok öblögetni. Negatívum, hogy sok kell belőle, hogy akár csak a habzás látszatát keltse, illetve hogy a friss lehelet érzés nem marad meg olyan sokáig, de ennek ellenére mégis tisztának érzem a fogaim, ezért megkapja az 5 csillagot.

2012.07.07. 15:26

Nagyon szeretem ezt a fogkrémet. Nem habzik túlságosan, az íze is diszkrét, nem az az agyoncsípős mentolos. Egy német doktori disszertáció szerint még kis mennyiséget használva is az egyik legjobb antibakteriális hatással bíró fogkrém a német piacon jelenlévők közül. Nekem sem volt semmilyen problémám, még fogínyvérzés sem, amióta használom, csak ajánlani tudom.