Chrissy
Tartós alapozó, mely akár 16 órán át fakulásmentes viseletet és ragyogó bőrt biztosít.
33 árnyalatban elérhető
2024.04.10. 11:48
Szerintem ez az eddigi egyik legjobb alapozóm. Tartós a végtelenségig mégsem látszik maszknak. Én bátran ajánlom, ha tartós alapozót szeretnél.
2024.02.23. 12:16
Az előttem szólóhoz hasonlóan én is nagy reményekkel álltam neki, de az árát nem érte meg. Sajnos az én alapból zsíros arcomat teljesen kiszárítja, 2 óra után világítok vele, mint egy égősor, olyan fényes lesz.
2023.09.09. 07:47
Nagy reményt fűztem hozzá, magas fedést vártam. Hát.. Elég nagy csalódás, ragyogó bőrt biztos nem ad, beleül a pórusaimba, nagyon hamar lekopik, nekem egyáltalán nem tűnik magas fedésűnek. Elhasználom, mert drága volt de biztos nem veszem újra!
2023.03.08. 11:17
Ez valami egêszen elkêpesztően gyönyörű.Mêg a szint is sikerült eltalâlnom(Stromboli)Ecsettel vittem fel primer utän,mêg reggel es vârtam az estêt kivâncsian.Addigra az összes eddig kiprobalt alapozom,pedig volt mar mindenfêle,csunyan megkopott.Na ez nem.Ugyanolyan szep volt mintha akkor tettem volna fel.Râadâsul nem is érzem hogy van rajtam alapozo.Nem olcsó ez têny ,de vêgre elêgedetten nêzek a tükörbe 5 csillag.
Utoljára szerkesztve: 2022.11.03. 18:11 - 2022.11.02. 20:32
Nagyon szép, elképesztő a finishe, tényleg olyan mint egy filter. A tartóssága is rendben van. Viszonylag sok termékre van szükség a megfelelő fedéshez, én 4-5 pumpányit használok. Viszont az, hogy egy ilyen drága alapozó nem szívódik be és minden érintésnél az ujjaimon marad a termék... nagyon kellemetlen.
2021.02.28. 09:54
Nagyon imádom, olyan a finishe mintha filter lenne az arcomon, megis természetes hatása van, nagyon szép a fedése. Rajtam hosszan tartó hatású, egy napot simán kibír, még így a maszk alatt sem jön le olyan mértékben mint más alapozóm. Általában használok hozzá primert, és fixáló sprayt is, szóval biztos az is hozzájárul a tartósságához, de többi alapozómhoz viszonyítva is rendkívül tartós. Kellemes viselet, nem érzem tőle nehéznek az arcomat, mint más magas fedésű alapozóknál elő szokott fordulni.