Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
sztikke
Ápolja a hajat, növeli volumenét. Vitaminokban, aminosavakban és mikroelemekben gazdag, ezáltal erősíti a hajszálakat. B-, E-vitamin tartalma, telítetlen zsírsavai hidratálják a hajat, megszüntetik az egyenetlenségeket. A feröer-szigeteki moszat gazdag vitaminokban (B1, B2, B6, B12, C, E), mikroelemekben és jódban, segít helyreállítani a haj egészségét a gyökerektől a hajvégekig. A szibériai vadon termő gyógynövények hatóanyagai táplálják, hidratálják, selymessé varázsolják a hajkoronát.
2016.09.11. 20:58
Itt vettem, remek termék, imádom magát a márkát, azóta több terméket is beszereztem tőlük, sajnos ez a balzsam nekem nem válik be. Nagyon tetszik az illata, pont olyan cédrusos friss-fás, imádom az állagát, halványzöldes színe van és mert nagyon kemény, vagyis hát nem kemény, hanem masszív, tehát nem folyik össze-vissza, sokkal jobban tapad a hajamra, mint például az aussie balzsamok, kellően táplál, most viszont jöjjön a fekete leves, ami ejnyebejnye nem a termék hibája, sőt, azt nyújtja amit ígér, volument ad, nem is keveset, a hajam még 4 nap múlva is duplája a megszokottnak, ne kérdezzétek, hogy hogyan csinálja, mert a fejbőrömre semmilyen balzsamot nem kenek ám, de mégis azt is megemeli, de ez nekem sajnos nem előny, sőt hátrány, ugyanis így is rengeteg hajam van és hajmosás után 3 óra azzal telik, hogy lapogatom, sapkát húzok rá, hogy ne legyen "oroszlánysörényem".Ezzel a termékkel viszont már formázáskor is érzem, hogy ez meddő vállalkozás. Kicsit rosszul is érzem magamat, mert sztikke és én is hanyagoljuk, pedig nem is tehet róla. Részemről csak 5 csillag lehet, ellenben ajánlatos annak kipróbálnia, akinek szánta a gyártó.
Utoljára szerkesztve: 2016.06.28. 21:04 - 2016.06.28. 21:00
Nagy hévvel elindultam sampont venni a Natura Siberica üzletébe, ki is néztem már előtte, hogy milyet akartam, aztán a boltba érve szembesültem vele, hogy eléggé eltérő a választék a webes raktárukhoz képest...azt gondoltam onnan szállítják ki a megrendeléseket, hát tévedtem. Az eladó srác, aki igencsak törte a magyart, de nagyon segítőkész volt, kicsit össze is zavart a samponok válogatása közben, és csak otthon szembesültem vele, hogy sampon helyett egy kondicionálót hoztam haza :) Na nembaj, gondoltam kipróbálom azért, de mivel már évek óta a jól bevált Dr. Organic-os kondicionálót használom, nem hittem benne, hogy ez a cucc majd megváltja a világot. Így is lett, semmi extra, de a volumen hatás mintha látható lenne. Van egy érdekes illata, ami sokáig érződik utána a hajon, nekem ez is furcsa volt, mert általában nem szokott a hajam ennyire illatozni. Ráadásul a hajam kevésbé lett selymes tapintású a használata után, az ápoló hatásáról ennyi idő alatt nem tudok nyilatkozni. Az ára elég baráti a hatalmas kiszerelés miatt, de amíg lehet kapni a Dr. Organic kondicionálóját, addig én nem is szeretnék mást használni.Úgyhogy fájó szívvel, de én inkább megválnék tőle, felteszem majd az eladó termékek közé.