Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
alphecca
"Ezt a kézápolót kifejezetten arra fejlesztettük ki,hogy védelmet nyújtson kezeinek a téli hónapokban. Különleges formulája adaptogép hatásáról híres,vadon gyűjtött Rhodolia Roseát (illatos rózsagyökeret) tartalmaz mely védi és erősíti a bőrt. A szibériaia izsóp hatékonyam megbírkózik az időjárás viszontagságaival. Végül pedig a vadrózs a bio kamillával együtt mélyen lágyítj a bőrt."
2021.02.15. 17:49
Nagyon száraz a bőröm. Nekem bejön a kézkrém, mert beszívódik, Selymes lesz a bőr tőle. Szeretem, már többször vettem.
2019.05.14. 09:12
Nálam nem volt elég hatékony a szibériai izsóp sajnos. Kellemes, jól felszívódó citrusos illatú krém, de télire kevés nekem.