Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
cattitude
Méhmérges, gyógynövényi összetevőkben gazdag krémes emulzió pirosodásra és pattanásokra hajlamos bőrre.
2019.04.14. 12:49
Nagy kiszetelés, praktikus , pumpás adagoló, amiből pont megfelelő mennyiségű termék jön ki. Az illata nem nyerte el a tetszésem, de nem tolakodó, hamar elillan, és ezt megbocsájtom neki . Koreai rutinom része lett, majdnem elfogyott már a teljes flakon, biztosan újra veszem. Nyugtatja a bőröm, a pattanásoknak is jót tesz. Kevés kell belőle, hamar beszívódik.
2018.04.20. 19:38
februárban rendeltem egy egész nagy pakkot jolse-ról, régóta szemeztem már a Bee Venom családdal és mivel nem volt még emulzióm, amit esténként használhatnék, megvettem ezt. praktikus, pumpás flakonban van, a kupakja különösen ötletes szerintem. a krém maga kicsit folyós, de érezni, mennyire gazdag, az illata szerintem finom gyógynövényes. a méhméreg egészen hátul van az összetevőlistán, amit kicsit sajnálok, de ettől függetlenül tele van jótékony összetevőkkel ez a termék. télen nagyban hozzájárult ahhoz, hogy hidratált, egységes legyen az arcbőröm. inkább estére használom, mert kicsit fényes az arcbőrön. én elégedett vagyok vele, jó ár-érték arányú és a hidratálókrémet is ki tudja váltani, szóval 5 csillag.