Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
kathybug
Hatóanyagai elősegítik a bőr egészséges életműködését, ami a bőr vérkeringésének javításában, és hámképző hatásában nyilvánul meg. Mindezen hatások hozzájárulnak a felhám épségének megőrzéséhez.
2018.02.01. 03:58
A konyhapultról huppantam le :( tenyérnyi véraláfutások lettek rajtam. Kb 1 hónapig kenegettem, elinte napi 4szer. Szuper! Két tubussal használtam el, szépen lehúzta a foltjaimat.
2018.01.31. 20:42
Lépcsőn rosszul léptem, magam alá fordult a bokám. Valószínüleg hazavágtam a szalagokat, de ez csak tipp, mert orvoshoz nem jutottam el. Véraláfutás, duzzanat, fájdalom. Egy hétig gyógyszeres fájd. csill. krém, fásli, relatív pihentetés, semmi eredménnyel.. Egy hét után kaptam ezt a krémet. EGY, azaz 1 alkalommal kentem be eddig, és megszűnt a fájdalom, plusz a bokám visszanyerte a mobilitását. Mi van ebben a krémben??? :DD ez egy csoda. Nyilván extrém, hogy egy bekenéstől ekkora javulás áll be, de akkor is.... ha 10 csillag lenne, annyit adnék neki.
2016.02.21. 10:45
Veralafutasokra,zuzodasokra tokeletes. Rajtam mindig van valami erthetetlen oknal fogva 1-2 lila folt,igy szoros baratsagot apolunk ezzel a kremmel.