Hajfestékek

Kemon NaYo Hajfesték

4.3
Hozzáadva 2018.11.23.by

kfvera

Teljes választék, intenzív és csillogó árnyalatok. Természetes csúcstechnológia. A NaYo Complex egy exkluzív összetevő, amely biotermesztésből* származó természetes hatóanyagokat tartalmaz és a fejtetőtől a hajvégekig tartó, egyenletes hajszín kialakításáért felelős.

1. Bársonyos krém állagú innovatív textúra a kellemes használatért és a tökéletes végeredményért.
  2. 100%-os ősz haj fedést biztosít.
  3. A szupervilágosítóknak köszönhetően 4-5 árnyalatnyi világosítást biztosít.
  4. Egységes árnyalat a hajtőtől a hajvégekig. Rendkívüli tartósság minden árnyalatnál.
  5. Csillogást, rendkívüli ápolást és maximális védelmet biztosít a haj számára. Már a festés közben ápolja a hajat.
2000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2025.03.20. 14:10 - 2018.11.23. 07:40

Nekem nagyon bevàllt. Fodràsznàl probàltam eloszor, de azota folyamatosan ezt hasznàlom. Neten lehet rendelni, àr-èrtèk arànyban kivàlo. Bàr eloszor nagyon megfogja a hajam, kb. 2-3 hajmosàs utàn beàll a kivànt szin, ès eleg tartos a hajamon. Meg egy honap elteltèvel is fènyes, àpolt ès csillogo a hajam. Probàljàtok ki bàtran!

2017.02.26. 09:19

Ha mas ammoniamentes festekkel osszehasonlitjuk, szineredmenyben, tartossagban , kezelhetosegben is a legjobb. Arany szoke arnyalatat hasznaltam, maximalisan meg voltam elegedve. Sajnos nem tul olcso, 3000 korul van oxival egyutt. Egy rovid hajra kell egy tubus, tehat hosszabb hajra igen huzos arban.

2016.06.13. 05:08

Szuper!!! Nem csíp, nem viszket a fejbőr, nem szárít. Ammónia és PPD mentes.Selymes puha haj a végeredmény, színtartósság perfekt.Nagyon elégedett vagyok vele.

2016.05.02. 10:45

A fodrász nagyon ajánlotta, hamvas hajszínt nem sikerült vele elérni és egyáltalán nem lett a szín egységes, konkrétan narancssárga lett a hajam töve, a többi pedig rezes világosbarna. Egy hét múlva újra kellett festetnem... Szomorú vagyok, mert az összetevői nem olyan rosszak és nem is büdös. Nem is szárított nagyon, de a hajfestésnél a szín is elég fontos lenne...

Utoljára szerkesztve: 2015.11.24. 12:36 - 2015.11.24. 12:36

Nagyon jó festék és kíméletes, nem csíp, a haj fényes tőle, életteli. Édesanyám barna haját a 10.73 assal szőkítjük és jól leszedi a vörös színt is. A kiszerelés nem a hagyományos 60 millis változat, hanem csak 50, ezért pl az én hosszú hajamra kettő is kell belőle.

2015.07.29. 12:07

Sziasztok! én b 3 éve festetem ezzel a hajam. Csak jót tudok mondani róla, nem hullik, kevésbé száraz és szálkás a hajam, mint más hajfestéktől, nem csípi a fejbőröm, festés után kellemes illatú, puha tapintású, pedig szőkére festjük a középbarna hajam. Egy problémám van amit mások is említettek: nem sikerül olyan szőke színt elérni, amit szeretnék, mert alapból van vörös pigment a hajamban, és hiába választok hamvas árnyalatot, mindig van egy pici sárgás-vöröses beütése. A fodrászom a hamvasító sampont ajánlja mellé de azzal nem merek kisérletezni.