Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

NIOD Modulating Glucosides

4.1
Hozzáadva 2020.06.05.by

Makk Zsuzsó

Koncentrált emulzió a bőrérzékenység jeleinek enyhítésére. Csökkenti a pirosságot, a viszketést és az irritációt.

2023.01.28. 17:11

Akkor vettem először, amikor tele voltam piros foltokkal, szépen nyugtatta a bőrömet. Rozaceára nekem nagyon bejött. Nem egyedülálló abban, amit csinál, de azt egyébként nagyon jól csinálja. Azóta van itthon tartalék.

2022.01.09. 17:24

Nagyon szépen rendbe tette a száraz, irritált, pirosságra hajlamos bőrömet. Többször újravettem, pár hónapja próbáltam ki, hogy milyen nélküle és ugyan tudnék nélküle élni, de azért megérzi a bőröm, ha nem használom. Szépen kordában tartja a pirosságot, kellemes tapintású lesz tőle a bőröm, könnyű elhelyezni a rutinban. Sajnos az árát is megérzi a pénztárcám, ha épp más is pont elfogy és vásárolni kell, de egyébként megéri az árát szerintem.

2021.12.31. 12:44

Az itteni vélemények alapján nem vettem volna meg, viszont a leírasa alapján annyira passzolt az én problemáimra, hogy megrendeltwm, aztán bűntudatosan vártam rá.Nekem ez egy csoda. Most tudtam meg mennyire irritált is a bőröm egyaltalán, mert úgy fél óraval a felkenés után, annyira jól éreztem magam, hogy még. Nem is tudtam, hogy mennyit kapkodok az arcomhoz, mert itt viszket vagy ott hámlik. Ha ezzel indítom a reggelt, csak a megszokás miatt nyúlkalok az arcomhoz, szóval ez egy új élet kezdete.Az is teljesen megszokott szamomra, hogy a legartalmatlanabb kozmetikumra is egy vörös lángolással valaszol a bőröm, ami hamar elmúlik. Ezt is látvanyosan visszafogta. Tele van az arcom allergiás reakciok miatti puklikkal, azokat is lehúzta. Anti hisztamin mellett ezek eltűnnek, mérseklődnek, de pont az állandóság miatt kúraszerűen szedem az anti hisztamint, mivel télen van a legkevesebb allergén ezért ilyenkor próbálom szüneteltetni... Amiket előttem leírtak kritikák, mind igazak, kivéve a "jó ha van, de minek?" jellegűeket. Biztos van, akinek egy ilyen termék nem hoz látvanyos valtozast, az örüljön, hogy nem tudja mire van. A pipettás kiszereles tényleg használhatatlan, pumpával nagyon jó.Ki fogok próbálni más, hasonló összetételű termekeket, de ha nem találok olcsóbbat, nekem ez is meg fogja érni. Nagyon kevés is elég belőle, megérős.

2021.11.02. 07:46

1 hónapja használom reggel és este is. Jól beilleszthető rétegzős rutinba, nem kukacoskodik, jól hidratál, talán van némi nyugtató hatása is. Különösebb változást nem vettem észre a bőrömön, ártani nem ártott.

Utoljára szerkesztve: 2021.01.16. 20:21 - 2021.01.16. 20:20

Az én rutinomban ez egy 'nice to have' termék - nélküle sincs nagy gáz, de ha használom, láthatóan egészségesebb a bőröm. Először akkor vettem meg, amikor elég szétesett volt az arcbőröm - sosem szokott durván irritált lenni, de ha sok a stressz és rosszul eszem, akkor egyeneltenebb a felszíne és a színe is -, és akkor látványosan sokat segített. Kisimultabb, fénylőbb, egészségesebb lett a bőrképem, szóval azóta is újraveszem.

2020.11.24. 14:16

Egyet kell értenem az előttem író kolleginával, nem igazán csinál semmit: nem árt-nem használ. Itteni jó vélemények alapján vettem meg, nyár óta használom, már csak egy kevés van az üveg alján, de már nincs kedvem feltenni sem, mert annyira nem oszt nem szoroz... Nyáron csak magában este is elég volt , mert bármi más már fullasztó volt fölé, a kezdődő piros kis foltjaimat nem halványította vagy nyugtatta, maradt minden a régiben. Erőteljes sárga színe van, ami szerintem ad egy optikai tuningot az arcnak és ez fedi el időlegesen a halvány pirosságot, de érdemben és hosszabb távon semmi változást nem lehet tapasztalni. Ezt egyébként most realizálom IGAZÁN, mert elkezdtem használni a geek A-PAD-ját + a PAI age krémet és EZ a kombó tényleg IGAZÁN látványos eredményt hoz.Érdekes, hogy van egyébként egy nagyon kellemes illata, olyan halvány ámbra, gondolom vmelyik összetevő adja, ezt mondjuk szerettem benne.Csomagolása az üveg miatt nagyon szerethető, remek a fekete keménykarton doboza is, de a pipetta nem jó megoldás ehhez a sűrűbb folyadékhoz, megint kenődött szerteszét az üveg száján a cucc és nekem a pipetta csövéből sem jött ki rendesen, mindig az oldaláról kellett ujjal leszedni a mennyiséget, amit fel akartam tenni, ez pedig nem túl steril megoldás...Szóval egyszerűen hidratálásra használtam, de be kell látnom totál fölösleges újra beruházni rá.