Gift Box
Nivea Creme Care komplexszel, ápoló összetevőivel és klasszikus illatával eltávolítja a sminket, alaposan tisztít, és megvédi a bőrt a kiszáradástól. Minden bőrtípusra alkalmas. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt.
2020.05.15. 05:20
Tonikjával együtt használtam. Az orcámon száraz, ekcémás folt jelent meg, amit a használat befejezése után hetekkel! tudtam elmulasztani. Elajándékoztam, sajnos nem vált be.
2018.09.09. 19:00
Hidegebb időszakban nagy kedvencem lett. Kipróbáltam ígyis-úgyis...este felkenve vattakoronggal áttörölve és felkenve majd lemosva is. Nekem a lemosásos verzió nem annyira jött be,inkább törölgetem :) Első alkalom után csodát tett. Melegebb időben pedig túl hidratált,kipattogtam.Illatát imádom: "régi" nivea!
2018.05.16. 11:33
Meg vagyok vele elégedve. A sminkemet szépen eltávolítja, nem szárítja a bőröm. Az illata és az állaga is megfelelő.
2018.05.07. 20:14
Szépen leszedi a sminket, az illata kellemes és nem szárítja a bőröm.
2017.06.03. 08:56
Ez az arctisztító tejem már 1,5 éve. Nagyon szeretem, meg vagyok elégedve vele. A sminkemet előtte még olíva- vagy kókuszolajjal leszedem, nem várom, hogy egy kíméletes arctisztító leszedje a vízálló szemsminket, aztán meleg vízzel leöblítem és csak ezek után maszírozom az arctisztító tejet az arcomba, majd leöblítem. Az illatát imádom, tipikus Nivea illat és habár az incije nem tökéletes, nálam nem okozott soha semmilyen irritációt, szépen tisztít, ezért továbbra is használom. Este még lemosom egy semleges arclemosóval utána az arcom, reggel viszont csak arctonikot használok.
2017.05.27. 18:04
A garnielnek az olaj+ micellás lemosója elég csúnyán irritált így erre váltottam. Nekem kifejezetten tetszik. Nem szárítja tovább sz így is kiszáradásra hajlamos bőröm. Mire egy komolyabb sminket eltávolítok magamról az időbe és komoly vattapamacs mennyiségbe kerül esti rutinomban nem ő szerepel, mint arctisztító mert annyira mélyen azért nem tisztít de erről az árából is lehet következtetni. Alapozó smink lemosásra ideális de vízálló sminkeket elvből nem használok.