Samponok
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Nivea For Men Korpásodás Elleni Sampon "Power"

4.3
Hozzáadva 2013.01.14.by

vlilla0522

Hatékony védelem a korpa ellen, normál hajra. A NIVEA Liquid Clear System aktív hatóanyagai feloldódva egyenletesen eloszlanak a fejbőrön és a korpa kiváltó okaira fejtik ki hatásukat:

• segít eltávolítani a korpát és megakadályozza az újabb korpa kialakulását (rendszeres használat esetén) - már az első mosástól hat
  • a bambusz-kivonatot tartalmazó összetétel erősíti a hajat a gyökerektől a hajvégekig
  • bőrbarát pH-értékű
  • mindennapi hajmosáshoz is alkalmas

2017.11.08. 09:47

korpára semmit nem ér. Jo a szaga

2015.03.10. 21:11

Barátomnak vettük, mert éppen akciós volt. Nem rossz, de a korpát nála nem tüntette el teljes mértékben, úgyhogy még meglátjuk, hogy újra megvesszük-e.

2014.08.24. 18:07

Vőlegényemnek vettük, miután végre sikerült rábeszélnem, hogy a szörnyű WU2 hiába olcsó, de szerezzünk már be valami normálisat :D Erre esett a választás, és bevált! Azóta nem korpásodik annyira a haja, és szerintem puhább is :)

2013.09.15. 16:24

Édesapám használta, meg volt elégedve vele.

2013.05.03. 18:35

Nekem nem igazán vált be ez a sampon a túlzott szárítása miatt és/vagy a hajerősítő hatása miatt. Amennyi van azt elhasználom, de újat nem veszek belőle. Illata semleges, "szokásos" férfikozmetikum. Korpa ellen jól véd.

2012.12.23. 13:22

Férjem szerint a legjobb korpásodás elleni sampon, amit eddig használt.