Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Nivea Visage Clear Up Mitesszer Eltávolító Tapasz

3.5
Hozzáadva 2012.06.21.by

anordess

6 db (4 db orr, 2 db homlok, 2 db áll)

Eltávolítja a mitesszereket és a szennyeződéseket a ragyogóan friss bőrért.

2019.10.31. 05:43

Semmit se ért. Csak időm és pénzem ment el vele.(Nekem végül anioinos készülék távolította el a nem kívánt fekete pontokat.)

2019.02.15. 19:47

Teljesen felesleges beruházás egy ilyen, rengeteg sokkal olcsóbb társa van, ami legalább annyit tud mint ez.Eltávolít ezt-azt, de abszolút nem csodaszer. Úgy, hogy próbáltam már sokkal jobb tapaszokat, semmiképp nem nyúlnék ezért.

2017.11.03. 20:02

Kb.5 fajta mitesszer eltávolíto tapaszt probáltam de ez vált be a legjobban ,de ez se 100%,és hát nagyon drága.

2017.05.25. 22:09

Árát tekintve nem vagyok oda érte. Az első kettő tapasz felrakását eléggé elbénáztam,pedig már sokféle tapaszt próbáltam. Utolsó darabokra sikerült rájönnöm,hogyan kell, de így sem volt tökéletes az eredmény. Több vízzel jobban tapadt,ha jól emlékszem. Inkább a kicsi pórusokat tisztítja ki, a nagyokkal nem nagyon kezd semmit,max pár darabbal. Egyszer vettem, többet szerintem nem fogom.

2017.02.12. 18:20

Nagyon szeretem, látványos az eredmény. Azért 4 csillag, mert egyes helyekre szinte lehetetlen úgy felragasztani hogy ne váljon el a bőrtől. Egyébként megéri az árát.

2017.01.17. 14:07

Én a Müllerben tudtam beszerezni. Páromnak vettem mert nagyon mitesszeres az orra és nem igazán enged semmit... Erre sikerült rábeszélnem. Zuhanyzás után felraktuk és mi nem 10-15 percig hagytuk rajta hanem amíg teljesen mindenhol meg nem száradt és az eredményen nagyon meglepődtünk mert nagyon sokat kiszedett!