Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
juditkaa70
A peeling arctisztító gyengéden tisztítja a bőrt. Fitoinulinnal, panthenollal és aloe verával kombinálva egyensúlyban tartja a bőrflórát és megerősíti a bőr természetes védőrétegét. Az illatmentes, gyengéd formula tisztítja az arcszínt és megfiatalítja a bőrt.
2024.05.01. 19:18
Hirtelen megláttam a müllerben és megtetszett, ez előtt a Beauty of joseon lemosot használtam, az nem volt elég a kombinált tág pórusú bőrömnek, ez viszont az első használat után valami felüdítő érzés volt, végre TISZTA a bőröm, élettel teli, és érzem, ahogy most képes felszívni az arctonik és krémet is. Jelenleg csak este mosom ezzel, ez is most elég, reggelre maradt a Beauty of Joseon. Nem hasznalom régóta, de nqgyon kiváncsi vagyok hogy mennyit segít a mitteszereken, úgyhogy majd még jövök!