Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
miri77
záraz bőrre. Ez az organikus citrom kivonatot, narancs- és mandarinolajat, hialuronsavat és tripeptideket tartalmazó szérum csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat. Ultra-intenzív keverékének köszönhetően véd a kiszáradástól, hidratálja a bőrt. A tripeptidek serkentik a bőr kollagén termelését, ezáltal a szérum fiatalosabb, feszesebb és ragyogóbb megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Bio citromból származó C-vitamin tartalmának köszönhetően véd a káros szabadgyökök okozta károsodástól. Szuper hidratáló hialuron sav tartalma feltölti a bőrt. Segít visszaállítani a bőr természetes hidratáltságát. Védi a bőr sejtszerkezetét.
80%-ban organikus összetevőket tartalmaz.
Főbb hatóanyagai: organikus citrom por, organikus narancs és mandarin olaj, hialuronsav, tripeptidek.
2018.12.13. 17:02
Miután kiiktattam az életemből az állati eredetű táplálékokat, úgy döntöttem, ideje a kozmetikumok terén is váltanom, és ez a szérum volt az első, amit a Nourishtól kipróbáltam. Nagyon tetszik a márka üzenete, illetve az, hogy vegán és állatkísérlet mentes termékekről van szó. A szérum csomagolása nagyon kis finom, elegáns, a tartalmat szép üvegcsébe zárták a hitvány műanyag helyett, praktikus pumpás adagolóval ellátva.A belbecs... hát... nem is tudom. Nem rosz, de azért a wow érzéstől is messze elmarad. Az illata finomka, citrusos, nem tolakodó, inkább azt az érzést kelti, hogy most aztán valami hiperszuper C-vitaminos cuccot kenek magamra. Az állaga is kellemes: kicsit folyékony, géles, remekül eldolgozható. Viszont a hatását nem igazán érzékeltem. Először az arctisztítást követően vittem fel az arcomra, nyakamra, dekoltázsomra, de azt tapasztaltam, hogy egyrészt nem szívódik be maradéktalanul, tehát hagy maga után egy kis ragacsos réteget, másrészt pedig szárítja a bőrömet. Aztán kipróbáltam úgy is, hogy a hidratálómba kevertem egy pumpálásnyit. Így nem hagyott ragacsos utóérzetet, viszont változatlanul szárította a bőrömet. Én speciel semmi más hatását nem érzékeltem sem pozitív, sem pedig negatív értelemben. Ennél azért többre vágytam, így pedig azt kell mondanom, nem igazán éri meg az árát.
2017.05.19. 09:43
Ez a termék volt az elsô, amit a Nourishtól kipróbáltam. Egy Fitness rendezvényen kaptam belôle egy kis ízelítôt. És azt kell mondjam, hogy WOW!!😮 A szó legpozitívabb értelmében. Szerelem volt az elsô pillanattól. Csodás az állaga, az illata, szuperül kenhetô. Az én bôröm szépen beszívja, szinte szomjazza minden nap. A hatása eszméletlen, már az elsô használat után komoly különbség tapasztalható: puha, rugalmas, vitamindús arbôr, a kis pattanások okozta sérüléseket a vitaminok magas szintjének köszönhetôen segít az átlagnál gyorsabban regenerálni. A csomagolása külön sort érdemel, a pumpás kis üvegcse nagyon elegáns, és steril, tisza érzést biztosít a használathoz.Abszolút top termék, sehová sem megyek nélküle.
2016.12.20. 21:53
Atya világ, ez a szérum valami fantasztikus! Egyáltalán nem szokásom áradozni a kozmetikai termékekről, mert csak nagyon kevés válik be, de ennél már egy használat után láttam, hogy mi nagyon jó barátok leszünk. Meg kell jegyeznem, hogy még sose voltam dolgom szérummal, így biztos ezért volt elsőre némiképp "bizarr" az áttetsző, zselés állaga, ami azonban meglepően jól kenhető. Hátránya, hogy picit lassan szívódik be, így egy darabig nedves érzetet hagy a bőrön, azonban amint beissza, utána olyan az arcbőr, ahogy a reklámokban mondani szokás, mint a babapopsi. (De tényleg, aznap átmentem önimádatba és csak az arcomat simogattam, mert ilyennek már gyerekkorom óta nem láttam.) Az illata kellemes, natúr, egyáltalán nem tolakodó, nem lehet rá fújolni. Egyedül az árát találom húzósnak, mert nem az én pénztárcámhoz szabták.