Catlover
A Nu Colour Advanced Liquid Finish SPF 15 gyönyörű matt megjelenést eredményez, miközben öregedésgátló hatást biztosít és fiatalossá teszi külsejét. A felvitelt követően e korszerű termék segít csökkenteni az apró ráncok és barázdák megjelenését. A ragyogó, hibátlan fedés és a fiatalos külsejű bőr érdekében használja a Nu Colour Advanced Liquid Finish alapozót minden nap öregedésgátló bőrápolási rutinja utolsó lépéseként!
7 árnyalatban kapható
2018.01.09. 20:45
Ajándékba kaptam és ha már van, használtam néhányszor.A fedése valóban gyenge, de a leírásban is szerepel hogy nem kell tőle sokat várni.Egyébként ha nem alapozó oldalról vizsgálom, nem tudok róla véleményt mondani. Kézzel szoktam felvinni, és a problémás bőrömön nem tudom szépen eldolgozni se... plusz elég drága cucc is.Nekem 3*, ha valóban bőrbarát, de alapozónak gyenge. (Púderrel fixálva egyébként egész korrekten mutat ha magához képest jó állapotban van a bőröm.)
2017.03.28. 10:46
Igaz hogy bőrbarát, és oldódik a vízben, de sajnos nem vált be. Nem tartós, és nem fed.
2016.11.15. 21:23
Nagyon gyenge fedőképességű, ezért csak nagy jóindulattal nevezhető alapozónak, de még BB-nek sem. Nem tartós, épp ezért nem maszkszerű, ámde ragyogó arcbőrt eredményez. Viszont pár óra után egyszerűen ledobja a bőröm, ezért mindenképp fixálni kell.