Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Hozzáadva 2012.02.05.by

szio

43 500 Ft-tól

2015.06.25. 11:10

Na ez tényleg működik. Tényleg drága ( bár mihez képest! ), de ha plasztikáztatni kéne az se lenne olcsóbb, sőt és még fájna is. Aki tényleg fiatalodni akar és letagadni pár évet az igenis fizesse meg az árát, és ne várjon ilyen eredményeket 5-10 ezer forintos krémektől! Ugyanis annyiért nem lehet ennyi minőségi alapanyagot beletenni, ráadásul ekkora mennyiségben. Egy hónap alatt is (egy flakon) van látható eredmény, de ha valaki végigcsinálja a kúrát, ami 3 hónap (3 flakon), akkor tényleg csodát fog tapasztalni magán. Mindenképp csináljon előtte egy közeli képet, hogy legyen majd mivel összehasonlítani az eredményt. Utána pedig fogadja nagy mosollyal az arcán a sok bókot, amit kapni fog...vagy azon a kérdésen se lepődjön meg, amit én kaptam: Botoxoltattál? Isten őrizz, ha van más formája is.

2013.12.05. 12:37

Bőröregedés

Nekem nagyon bejött: vasal, ápol, fitten tart, azonnal beszívódik maradéktalanul. Ajándékba kaptam 1-2 heti adagot, amit csak estére használok, így egy hónapig is kitart. Meg tudnám szokni. Ha valaki tudna segíteni reális áru beszerzésében, az kérem jelezze! Köszönöm! (gepallat77@gmail.com)

2012.07.23. 08:41

Túlérzékenység

csodálatos! de tényleg hihetetlenül vasal!! Én az ebayen szoktam rendelni anyukámnak :) Persze hogy megvámolom. Így kb. 20ezerért hozzá lehet jutni

2012.07.03. 11:53

Száraz bőr
Vízhiány

Tényleg nagyon szuper kis szérum. Egy óra alatt rendbekapta a vízhiányos bőrömet, kisimítja, élettel tölti fel az arcot. Én is csak kaptam egy keveset, meglepődtem, hogy ez ilyen drága termék..kár... :(

2012.04.28. 14:54

Tág pórusok

Szuper termék!Ajándékba kaptam(elég drága termék, kb 58.000 Ft)!Gyorsan beszívódik,szérum lévén és látványosan csökkentek a ráncaim.