Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Nuxe Bio Energizáló Szemkörnyékápoló

1 vélemény
Hozzáadva 2020.09.16.by

szappanka

Hatékonyan hidratálja és javítja a fáradtság jeleit: a finom vonalak kisimulnak, a puffadtság és a sötét karikák láthatóan csökkennek.

10 150 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2025.03.25. 09:28 - 2022.09.06. 08:47

Szept. 6.: 50 éves múltam, a legkritikusabb pont a szemkörnyékem. Ráncosodik, karikás és néha puffadt is, de legutóbb már két nagyon száraz és vörös folt is megjelent a szemhéjamon és sehogy sem akart múlni. Gyógyszertári készítmény enyhítette, de meg nem oldotta a problémát. És akkor vettem ezt a krémet. Már elsőre szuper érzés volt felvinni. Dús krém, mégsincs zsíros hatása, nem csillog, nem ragad, nem irritálja a szemem. Nagyon kevés kell belőle és az én szemem nagyon hálás volt érte. Este használtam először, reggelre mindkét vörös folt eltűnt és mintha kipihentebb lett volna a szemem. Most reggel-este használom. Még írok később, a hosszú távú hatásáról :-) Egyenlőre nagyon elégedett vagyok.Okt. 12.: Azt hiszem megtaláltam a számomra legmegfelelőbb terméket :-) Csökkent a puffadtság, a karikák és ráncok halványultak (nyilván teljesen eltűnni nem fognak, akkor visszaadhatná minden plasztikai sebész az ipart). Kb. egy hete felváltva használom a Merveillance Lift szemápolóval, így az igazi. Hosszú évek óta semmi megfizethető áron elérhető terméknek nem volt ilyen hatása. Nekem ez a kombináció a legjobb!