Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
nuxehu
A Nuxellence® Eclat Bőrfiatalító és ragyogásfokozó anti-aging fluid feltölti a bőrt fiatalsággal és ragyogással, mivel helyreállítja a sejtek sérült energiatermelő központját, a mitochondriális DNS-t. Minden NŐNEK, minden korosztálynak javasolt a használata szokásos, napi bőrápoló készítményével együtt, mert így megduplázódik öregedés gátló hatása.
10 szabadalommal rendelkezik.
Akárcsak egy mobiltelefon akkumulátor, a bőrsejtek is naponta veszítenek energiájukból. A sejt szívében található a mitochondria, az energiaközpont(akkumulátor). A mitochondriaközpontjában pedig a mitochondriális DNSellenőrzi a megfelelő működést.
A golgotavirág, a pipacsszirmok és a borágó virág feltölti a bőrt fiatalsággal és védi a mitochondriális DNS-t. A körömvirág, a chilei fenyő, a kínai gyömbérkivonat és a hialuronsav a bőr felszínén dolgozva kisimítja a ráncokat és a szarkalábakat.
A perui zsázsa gyökér, az olajfa levele, a kakaófa kivonata a korrigáló pigmentekkel együtt rózsás, második bőr textúrát kölcsönöz a bőrnek, azonnali ragyogást és egészséges megjelenést biztosítva.
Nőies, finom virágillata, könnyed textúrája és látványos hatékonysága miatt az első számú eladott anti-aging bőrápoló a francia gyógyszertárakban.
2023.07.31. 05:29
Évekig használtam ezt a krémet, meg voltam vele elégedve, aztán más krémek után néztem. Én főként télen kentem, mert akkor kevésbé zsírosodott tőle a bőröm. Enyhén feltölt, szép természetes ragyogást ad, hosszú távú használata látszik az arcbőrön, de csodát egy öregedő bőrrel nem tesz. A pumpás tubus nem átlátszó, csak a súlya után lehet megállapítani, hogy még mennyi lehet benne. Inkább fiatalabbaknak és száraz vagy kombinált bőrűeknek ajánlanám, náluk még látványos eredményt lehet vele elérni. 40 felett más krémek után kell nézni.
2021.08.29. 17:36
Nagyon szeretem az illatát, az állagát, a csomagolását és a hatását is. Ad egy enyhe ragyogást, miközben nem lesz diszkógömb az ember feje.Ha nincs kedvem agyon kenegetni magam, ebből akkor is teszek :)
2020.03.11. 15:29
Szeretem a krémet, de a csomagolása szörnyű, szemetgyönyörködtető de borzasztóan sok felesleges műanyag(!) és a pumpa része hajlamos elromlani. Ahogy fogy a krém egyre fejsúlyosabb a flakon és állandóan felborul, majd a pumpa nem funkcionál rendesen. Pontosan ugyan ilyen az Image néhány krémének a csomagolása és ott is előjöttek ezek a problémák :( Felesleges túltort csomagolás. A pumpa ötlete jó lenne de ez a dupla flakon és a megbizhatatlan pumpaműködés egy rémálom! Visszatérve magára a krémre, finom könnyed krémecske, nem tudok belőle túl sokat feltenni azaz nem ül ki az ember arcára egy plusz rétegként ha többet tesz fel :) de egy pumpányi krém valóban elegendő is. Nekem igazán olajos a bőröm és annak ellenére hogy nem igéri, egészen mattítja az arcom, vagy legalábbis nem leszek utána feltűnően csillogó ábrázatú :) lehet rá sminkelni is. Reggel szoktam használni, néha este is, eddig nem sokallt be tőle a bőröm pedig már több mint 2 hónapja használom.
2019.11.28. 09:59
Nagyon jó, gazdag, finom állagú krém. Érezhetően hidratál, jól beszívódik, olyan, mintha selyem réteg lenne az arcomon. Kissé kombinált, érzékeny, vízhiányos 30-as, 40-es bőrre szuper!
2019.04.03. 08:45
Elsőre meglepődtem, hogy ez színezett, és nehogy elüssön a színe, de teljesen egybeépül a bőrszínnel, szóval megnyugodtam :). Teljesen jó kis nappali krém magában használva így tavasszal, de lehet, hogy télen kevés lenne.
2018.11.16. 20:13
Jó krém, négy napi használat után látható, érezhető és tapintható eredménnyel. Többféle Nuxe terméket használok, eddig ez és a lipitpótló kényeztető éjszakai arckrém a legjobb. Nuxe hűségpontokkal 3.000 Ft volt.