Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
dlrexqs
A luffa-részecskék gyengéden hámlasztanak, eltávolítják a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket, elősegítve a bőr oxigénellátását és a sejtmegújulást a simább és puhább bőr érdekében. A moringamag peptid segít megvédeni a bőrt a szennyeződések és a káros környezeti hatások ellen. A vörös alga kivonat védőréteget képez és erősíti a bőr antioxidáns védekezését, a citromsav, egy természetes AHA-sav, pedig hámlaszt és antioxidáns védelmet nyújt.
2023.01.10. 22:41
El kell ismerni, hogy az Omorovicza arcradírok nagyon tudnak. Ritka, de találni olyan "radírt", ami nem nyúzza a bőrt, ez a termék ilyen. Valójában sima tiszítóként is használható. Mini kiszerelésben vásároltam, de sokáig elég lesz, mert - ahogy a többi Omorovicza termékből -, ebből is egy csepp elég. Szeretem.
Utoljára szerkesztve: 2022.07.24. 07:30 - 2022.07.24. 07:22
Kellemes, friss illatú, zselés állagú arcradír. Vízzel érintkezve kifehéredik, és enyhén habzik. Szerintem közelebb áll egy arclemosóhoz, mint egy arcradírhoz. Kevés benne a radírozó részecske, és (szerencsére) nem durva szemcséjűek. Mindennapi használatra is el tudom képzelni, mert tényleg kíméletes. Annyira, hogy igazából nem is éreztem, hogy a tisztításon kívül bármi mást is csinálna. Sok szépet ígér, ezekből én semmit nem tapasztaltam. Viszont nagyon szárít. Majdnem annyira, mint az ikonikus tisztító habjuk. Pedig ezt minden bőrtípusra ajánlják. (Nekem száraz, vízhiányos a bőröm.)Csak egy gyári mintám volt belőle, három alkalomra volt elég. Önbarnító előtt elhasználtam, arra azt mondom jó volt, de biztos, hogy nem veszem meg a teljes kiszerelést.