Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Dayanara
A könnyű arcápoló lotion hidratálja és puhává teszi a bőrt a nyári időszakban. Formulája uborkát és körömvirágot tartalmaz, amelyek nyugtatják és védik a bőrt. Nem zsírosodik a bőrön. Olajmentes részecskéi gyorsan beszívódnak a bőrbe.
2019.05.11. 12:02
Direkt nyárra vettem, az arckrémek helyett hűsítőbb érzés volt ezt használni. Nagyon olcsó volt, szerettem nagyon.
2017.03.17. 09:37
Kedvelem. Nem túl nagy így könnyen elfér a táskában. hígabb mint egy krém,de jól hidratál...kicsit nehezen szívódik be... illatra jó.
2016.07.30. 08:40
Szeretem. Jó vétel volt. Kissé vizes állagú, de nagyon hatásos. Az arcbőröm piroskás bizonyos helyeken, de használat után megnyugtatja. Szóval bevált. Illatra nagyon friss, így ez is pozitívum. Extraként a hűtőben tartom, hogy még hatásosabb legyen a felfrissülés. :)Venni fogok még.