Alexíta7
2021.06.30. 17:32
Könnyű, légies, friss. Én főleg cipőbe fújkáltam, arra is tényleg nagyon jó.
2014.10.16. 19:01
Szeretem az Oriflame lábápolóit, ezzel is elégedett vagyok. Hatásilag mindenképp, az illata viszont nekem kicsit fura, valahogy nem barátkoztam még meg vele. Valószínűleg már nem is fogok, mert ez is a szokásos egy idényes termék volt, és tudtommal már nem lehet kapni.
2013.11.19. 15:44
Életem első lábspray-e.Akciósan lábkérmmel együtt vettem.Az illata isteni, bár kissé erős (óvatosan kell a szórófejjel bánni) Pár perce fújkáltam be a lábamat, még mindig bizsereg.Adok neki egy 4-est, mert nincs viszonyítási alapom, viszont egyenlőre tetszik.
2013.06.11. 19:30
cipőbe, balerinába vettem és nagyon szuper. 2-3 napig is megmarad az illata :)