Szappanok

4.1
Hozzáadva 2017.12.29.by

gomoripetra

75 g

Illatos, frissítő hatású szappan természetes eperrel és lime-mal. Tisztítja, simábbá és puhábbá teszi a bőrt. Formulája biológiailag teljesen lebomlik.

2022.03.13. 23:13

Vásárolt szettem tartalma volt ez a szappan is. Kellemes volt a használata, jól habzott és az illata sem volt rossz, jó érzés volt, ahogyan radírozott. Igaz nagy nehezen fogyott el, de elhasználtam.

2021.06.19. 13:16

Ahogy a tusiját a hozzá tartozó szappanját is szeretjük. Különlegessége, hogy radírozó szemcséket tartalmaz, amik masszírozó hatásúk és egyben energizálják és tisztítják a bőrt. Kézre álló kialakítása komfortos tisztálkodást biztosít. Az eper és a lime vegyítése egy szuper ötlet!

2021.03.10. 17:50

Az illata kellemes, nekem külön tetszik a kialakítása, olyan “kézbe való”, jól habzik, kicsit szárít.

2020.06.09. 17:15

Ajándékba kaptam.Nem venném meg.Egy általános szappannak felel meg, nem kell többet várni tőle. Kellemes illat, habzik, tisztít, nem szárítja a bőrt.

2019.11.24. 21:31

Néha használom csak fürdéskor testradírnak, nos lehet, hogy nem erre találták ki, mert a hatása számomra kevés. Elég sokáig kell dörzsölni, hogy valamit is radírozzon! Az illata viszont kellemes és nem szárít, szóval ez pozitívum!

2019.10.02. 13:13

Jól habzik, kellemes az illata, és szappanként jól funkcionált, tehát jól tisztított. Érdekes volt az, hogy radírozott, az apró szemcsékkel szinte masszírozta a bőröm.