Tvylvis
Víz- és dörzsölésálló szempillaspirál. Szétválasztja a szempillákat, miközben hosszabbítja, vastagítja őket. Ápoló kaviárkivonatot és panthenolt tartalmaz.
2017.10.07. 14:17
borzalmas! 2 használat után a kukában kötött ki!! használat után nem látványos, ellenben a nap során nagyon elkenődik, pandamaci szemeket eredményez... egyáltalán nem vízálló, ellenben nehéz rendesen lemosni. ablakon kidobott pénz volt :(
Utoljára szerkesztve: 2017.04.02. 18:21 - 2017.02.04. 21:12
Sajnos a kezdeti 5 csillagot igen vissza kellett vennem. A krach a harmadik használat után következett be.Onnantól kezdve képtelenség volt feltenni normálisan, összeragadt, kenődött még fixáló használata mellett is. Végül szegény a kukában végezte😢
2016.09.06. 16:23
Nálam a szempillaspirál az a dekortermék, ami nélkül tényleg nem szeretek kimenni az utcára. Minden más elmaradhat, de egy spirál, az azért kell. Nem használok vízálló verziót, mert utálom leszedni, illetve normál körülmények közt nincs is rá szükségem. Nyárra viszont mindig beszerzek egyet, hogy a strandon ne legyen gond. Ez a termék pocsék. Majdnem még erősebben fogalmaztam, de visszafogtam magam. Az hagyján, hogy nem vízálló, egy csepp víz már megárt neki, de még egy kis izzadást sem bír. Rettentő gyorsan olyan pandamaci leszek, hogy csak na. Még úgy is, ha az alsó pillasorra nem is kenem. Ami meg aztán a netovább, hogy a pandamaci viszont brutál ragaszkodó, alig lehet levakarni. A kefével sem vagyok igazán kibékülve, valahogy túl sokat adagol. Kétszer használtam (Berlinben a nyár idén elmaradt, kétszer voltam fürdeni), aztán kuka. Nem is azt a 2-3 Eurót sajnálom, nem őrült összeg, de utálok alig használt terméket kidobni. Giganagy egyes.