Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
ftbnny
A praktikus, koncentrált balzsam a fáradt szemkörnyék nyelvén beszél. Pazar formulája semmit sem bíz a véletlenre: az acmella, a mungbab, a kapszulázott retinol és a bakuchiol ellenállhatatlan egysége láthatóan lágyítja a nevetőráncokat, finomítja a bőr textúráját és helyreállítja elaszticitását, eredményességüket a peptid komplex feszesítő hatása fokozza. A szkvalán, a ceramidok és az asztaxantin megakadályozzák a a bőr kiszáradását és megelőzik az oxidatív stressz kialakulását.
2021.09.26. 07:25
pár hete vettem, még várom a csodát, de egyenlőre nem irritálja a bőrömet. Az esti krémem előtt használom a két szemöldök közti ráncomra és a szemem alatt. Szerintem sokáig elég lesz, mert nagyon nem fogy.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.