Hidratáló krémek

Physicians Formula Argan Wear Renew BB Cream

3.8
Hozzáadva 2018.05.04.by

ddominikaa

Könnyed BB krém, mely szinte újratextúrálja a bőrt. Hibátlan, sima bőrt biztosít. 30-as fényvédővel véd a napsugárzástól.

2023.05.09. 10:41

Alapvetőleg nagyon jó kis BB krém. Könnyű eloszlatni és szépen egységesít. Nem is fénylik annyira át még bőven belefér számomra. Viszont nap végére nekem összeáll az arcomon egy helyre és foltos is lesz az egész. Nem marad szép és egységes a bőrömön. Így sajnos azt kell mondjam, hogy nem vált be. Még próbálkozom vele egyszer kétszer de már nem fog tudni meggyőzni szerintem.

2021.02.01. 19:17

Bármennyire nagy fanja vagyok a márkának, ez a termékük sajnos nem jött be. Nagyon sárgás lett tőle a bőröm, hamar átfénylett púder használata mellett is. Az illatával valahogy még megbarátkoztam, de kicsit túl sok volt a bőrömnek, fullasztó érzetű volt számomra.

2020.07.17. 19:02

Szerintem ez a termék teljesen rendben van, nekem pont jó nyár végén a light medium árnyalat, általában ez kapható. Érdekes módon ez az az alapozó (ok, tudom, bb krém), ami ujjbeggyel nem működik, csak ecsettel, méghozzá a kis kerek lapossal. Azzal viszont nagyon szép a finishe, szép egyenletes, egészséges bőrképet ad. Díjazom a fényvédőt benne, és hogy ápolja a bőrt, nemcsak optikai tuning. Az illata elég megosztó, nekem nagyon bejön. Sajnos a sárgás színe miatt nem tudom egész évben használni, télen és tavasszal más a tónusom.

2020.04.01. 10:02

Régóta krémmániázok és mindig tudatosan választom a krémjeimet, de most nagyon mellényúltam. A koreai bb krémem fogyóban van és ebben a járványos helyzetben nem is tudom beszerezni, így kb 2 hete ezt vettem meg gyorsan a dm-ben. Bárcsak ne tettem volna. Szépen felkenegettem az arcomra a kissé folyós állagú krémet, de az az első pillanattól nyilvánvaló volt, hogy teljesen elüt a testem többi bőrfelületétől. A fürdő fényében is , de természetes fényben pláne borzasztóan sárga volt az arcom tőle. A legvilágosabb árnyalata van meg, de számomra ez is sötét és nagyon sárga. Sajnos nem tudom elhinni, hogy ez a krém hozzá fog idomulni a bőrhöz. Ennyi pénzért csalódás, szerencsémre 2000 Ft-tal olcsóbb volt dm pontok beváltásával, de még így is abszolút pénzkidobás.

2019.07.04. 08:55

Az egyik legjobb BB krém amit próbáltam! Beauty blenderrel jobban működik, mint kézzel felvíve. Nagyon kevés elég belőle, és tökéletesen egységes bőrképet eredményez, nagyon könnyed, egyáltalán nem maszkos, nem érződik, hogy bármi lenne az arcon nap közben. (Hozzáteszem, aki nem nagyítóval nézi az arcot tényleg ezt hiheti, többször megkérdezték, hogy mégis mit csinálok az arcbőrömmel, hogy smink nélkül is ennyire tökéletes.) A színétől picit tartottam, nekem borzasztóan világosnak tűnt a kezemre nyomva, de az arcomon valahogy szépen mutat, talán picit “hozzásötétedik” :-) A 30-as fényvédő pedig csak hab a tortán, nyárra tökéletes. Az egyetlen, ami miatt levonok egy csillagot, az ára. Fele ilyen árban is lehet hasonlóan jó tulajdonságú BB krémeket találni, aki nem ragaszkodik a márkához, és nem szeretne 5000 Ft-ért BB krémet venni, ajánlom, hogy nézzen szét picit jobban, megéri!

2019.05.23. 11:14

Egy internetes videóban ajánlották, megvettem. Többször kipróbáltam már, de nekem picit zsíros, nehéz érzetű és nagyon sárgítja az arcom. Tipikusan olyan sárga arcom lesz, mint amit sose akartam. Elütő sárga arc a test többi részétől pedig alapból barnás a bőröm színe.....-.- Nem értem miért nincs világosabb színváltozatban, ha már ennyire sárga.. Nem fogom újra megvenni, ennyi pénzért inkább beruházok egy rendes alapozóra..