Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
angi9207
Szemkiemelés ergonomikus kialakítással a könnyebb használatért, a tökéletes és precíz vonalak érdekében. High tech szempilladúsító technológia. Szempillanövesztő hatású, hosszan tart, vízálló, kenődésálló, 24 órás.
Utoljára szerkesztve: 2019.12.11. 12:09 - 2019.12.10. 21:50
Nemrég vásároltam meg, bízva abban, hogy ez végre egy olyan kialakítású tus lesz, amivel én is tudok szép vagy legalábbis normális vonalat húzni. A nagyon vékony, nyeklő-nyakló végű filces tusokkal én csak bénáztam. Na ez, tuti! Kényelmesen lehet fogni és atombiztos a filc vége, nagyon jól lehet vele vonalat húzni, mintha csak egy sulis filctoll lenne, ugyanolyan érzés használni. Többször át lehet menni a megrajzolt vonalon, nem szedi fel a festéket. Kezdőknek tökéletes!A tartósságávál sincs gond, nekem nem kenődött el.