Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Pupa Age Revolution Skin Perfecting Cream First Signs Of Ageing

4.3
Hozzáadva 2017.03.02.by

CataKatinka

Multiaktív formulával rendelkező termék, mely segít kisimítani az első ráncokat és megújítani a bőrfelszínt. Rendkívül kompakt és egységes külsőt kölcsönöz a bőr felületének. Nap mint nap segít a bőrnek abban, hogy visszataláljon a saját természetes megújulásához az egyenletes és ragyogó arcbőr érdekében.

• Könnyű és krémes állag
  • Minden bőrtípusra
  • Nappalra és éjszakára
  • Arcra, nyakra, dekoltázsra
  • Nem komedogénParabénmentes
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Hipoallergén

2022.08.03. 18:42

Először termékmintaként kapott arckrémet használtam a Pupától, s életem eddigi egyetlen arckréme, ami csípett. De aztán a nagy karácsonyi akcióban bevállaltam ezt, s egész jó krém. Nem csodaszer, de a félelmeimhez képest jól teljesít. Nem veszem mégegyszer, mert annyira vannak jobb arkrémek, de pozitívan csalódtam, így jár a 4 csillag, hisz könnyen beszívódik, egész jól hidratál, némi kellemes illat...

2020.11.21. 21:46

Kerestem a Mac hidratálókrémemnek az alternatíváját, mivel igencsak borsos az ára. A Pupa-nak volt nyáron egy akciója, amiben ha 5 terméket vettél, 50% kedvezmény járt, így tettem szert a Hydra Revolution-re, és erre a krémre. Elsőként az utóbbit használtam el, de ez messze felülmúlja.Nagyon kellemes az állaga. Tömény, de mégis könnyen beszívódik, és nagyon kellemes érzetet hagy a bőrön, és az illata sem tolakodó. Nincsenek még igazán ráncaim, így erről a hatásáról nem igazán tudok nyilatkozni, de érzetre nagyon tápláló. Éjszakai krémnek használom.Valószínűleg újra fogom vásárolni.

2019.03.04. 09:02

Sajnos rettenetesen csípi a szemem. Tudom ez nem szemránckrém, de óhatatlanul a szemhez jut. Emiatt nem tudom egyáltalán használni. A szívem vérzik, mert így kuka, pedig jó drága volt.

2018.04.20. 13:37

Tartalmas, tápláló, könnyen felszívódó krém.

2017.10.02. 09:43

Meglepően jól teljesít. Mintám volt belole és olyan sokat kentem ki belőle, de meglepetésemre beszivodott és remekul hidratált. Éjjelre is kiváló, széppé varázsolja a bőrt. :)

2017.10.01. 07:32

Nagyon kedves volt a pupás eladó, hogy nekem még ezt a mintát adta egy vásárlás mellé, mert 55 is elmúltam... Itthon néztem csak meg, hogy mit is kaptam és természetesen azért kipróbáltam. Jó, hogy van benne fényvédő - ez már egy nagy pozitívum. Az illata nagyon kis diszkrét és kifejezetten tetszik. Felkenve kissé fénylik, de nem zavaró. Smink alá is jó lehet, pár perc várakozás után. A minta alapján ennyi, azzal a megjegyzéssel, hogy én jobban szeretem a pumpás kiszerelést.