A tudatos fogápolás 5+1 alappillére (x)
A tudatos fogápolás nem csupán a napi kétszeri fogmosásról szól, hanem arról is, hogy megértsük, milyen fogkrémet, fogkefét és egyéb más szájápoló terméket érdemes használni – és miért.
zagnes89
Masszázs maszk mangó és joghurt kivonattal, minden bőrtípusra, minden évszakban. Kollagént és E-vitamint tartalmaz.
2018.01.02. 21:10
Mintát kaptam belőle, elég nagy adag, kb 3szor biztos elég lenne. Eddig egyszer próbáltam, de többször nem fogom használni. Nehéz krém, nem volt különösebben jó érzés viselni, és mintha feszesebb lenne a bőröm, de nem érzem hidratáltabbnak. Sőt, lemosáskor hiába nem éreztem már több anyagot az arcomon, mégis úgy maradt vizes az arcom mintha viaszos lenne (ööö remélem értitek :) ). Az összetevőlista sem szimpatikus, ennél vannak sokkal jobb maszkok is. Az illata emlékeztet a mangóra, de magamra kenve nem érezni. Nem ártott végülis, ezért 3 csillag, de inkább nem ajánlom.
Parfümvásárláskor nemcsak az illatjegyek számítanak, az is nagyban befolyásolja az illatot, hogy EDT vagy EDP típusról van szó, esetleg valami egészen másról.
A természet kincseként imádott növényi kivonatot, melyet igazi Windex spray-ként mindenre ajánlottak már, potenciális rákkeltőként is számon tartott.