Samponok

Redken Color Extend Blondage Shampoo

4.7
Hozzáadva 2024.03.02.by

BeataK

A szőkített haj ápolására kifejlesztett sampon, amely semlegesíti a nem kívánt sárgás és narancsos árnyalatokat, illetve táplálja, védi és ápolja a szőkített hajat.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.05.13. 17:41

Vizesebb állagú sampon, viszont sok lila samponnal szemben nem szárítja a hajamat. A fodrászom ajánlotta és én nagyon elégedett vagyok vele.

2023.04.05. 07:35

Egyenlőre ez a kedvenc hamvasító samponom. Nagy segítség a szőkített haj színének megtartásában. Én nem vettem észre, hogy jobban szárítaná a hajam mint más hamvasító, de a hatása tényleg látható.

2022.02.10. 08:53

A fejbőrömet kicsit szárította, de lehet, ezt betudhatjuk a hideg, szeles időnek. A végeredmény gyönyörű, örülök, hogy rátaláltam

2022.01.30. 12:06

Ez egy nagyon jó sampon szőke hajra. Nem lesz utána foltokban lila a fejem, ami egy hatalmas előny a többi silver samponnal szemben. A hajam illatos, nem szárítja, és tényleg szép szőke. Nem olcsó, de csak ajánlani tudom!

Utoljára szerkesztve: 2020.12.16. 02:55 - 2020.12.01. 01:48

Legjobb hamvasító sampon amit próbáltam. Volt már más is ami bevált, de eddig ez visz mindent. 2-5 perc alatt nagyon szépen leszed minden sárgaságot a hajamról, de nem lesz tőle kék vagy lila + ez az egyetlen hamvasítósampon ami a narancssárga színre is hat, azt is hamvasítja és koptatja, más hamvasítók azzal nem csináltak semmit. Nem csak hamvasítja, de világosítja is a szőle tincseket, és nem is szárít, legalábbis nem vettem észre eddig. Balayage technikával van festve a hajam, tehát felül eredeti barna a színe, ha ez számít valamit.

2020.05.29. 10:27

A hamvasító hatása jó, viszont nekem nagyon elnehezítette a hajam. Kissé matt hatású lett tőle a hajam, illetve nehézzé, lapossá vált. Nem venném újra.