szabonikolett120
Utoljára szerkesztve: 2021.04.14. 04:58 - 2021.04.14. 04:05
Alapjában véve el lehet vele érni természetes és dús hatást is, ez a rétegek számától függ. Ha már órákkal ezelőtt megszáradt rétegre viszek fel egy másikat enyhén csomózik, de ez általában mindegyik mascaranál így van. Nem pandázik, nem potyog. Egyébként a leírásban szereplő dolgok töredékére képes. A pilláimat nem dúsítja, inkább összetapasztja, hosszabbít, viszont így nekem nem tetszik a végeredmény. Nem rossz termék, teszi a dolgát, de ennyi pénzt nem ér, mert olcsóbb változat is képes rá. Engem nem vett le a lábamról, viszont kíváncsian várom mi lesz később, amikor már fogyott a termékből (ugyanis ilyen állapotban sokkal jobban szeretem használni a spirálokat, amikor semmi felesleg nincs a kefén).