Revolution Pro

Ár:   5300 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   18 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Puszedli83, az összetevőket feltöltötte: dlrexqs, Módosítva: 2020. március 8.

Kiszerelés:   18 g
Lelőhely:   online
Kategória:   Sminkek szemre

Arany tokkal rendelkezik, gyönyörű csillogással díszített kivitelben. 17 préselt por és csillogó árnyalatot és 1 krém alapot tartalmaz.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 2900 , Eladó: ildiko969
Állapot: használt, két smink és egy-két swach készült vele, Helyszín: Budapest, fizetés: Átvehető Budapesten a XI. kerületben vagy Foxpost/Packeta/postázom is.

bibi24

ildiko969

Bőrtípus:  -
Korcsoport: >54
2020. augusztus 5.

Én nagyon szeretem ezt a palettát. Nagyon pigmentált, jók a glitterek, főleg egy kis glitter glue-val. Azért szeretem, mert mindenféle sminket el lehet vele készíteni. Ha megyek valahoba ezzel a palettával szinte minden ruhámhoz tudok nappali és esti/alkalmi sminket készíteni.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2020. augusztus 5.

palotaizs

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2020. május 5.

Hasonló érzéseim vannak nekem is, mint az előttem szólónak. Szépek a színek, jó a minősége a szemhéjpúdereknek, a glitterek meg hát na... glitterek, de a szín összeállítást valahogy én sem értem. Nem érzem azt, hogy ezzel az egy palettával olyan sok kész sminket tudnék csinálni. Olyan össze-vissza az egész. Emiatt kell lepontozzam, mert szinte egyszer-kétszer használtam és azóta se... Gondolkodom a megválásán. :/

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. május 5.

virumiru

2020. április 29.

kicsit vegyes érzéseim vannak ezzel a termékkel... a minőségére nincs panasz, sőt, a nude színek (covered és glitch) konkrétan krémesek. a csillámok (ami miatt igazából megrendeltem) használhatóak, a hozzájuk való alap se rossz, de azért van ennél jobb módszer a felapplikálásukra. igazából a szín összeállítást nem értem, az egész olyan random. a glittereken kívűl van 11 porpúder, amibe van pár nude szín-bordók (aki nude palettát akar nem ezt fogja megvenni), egy lila meg egy kék ( ez hogy jött ide?) meg egy narancssárga (???). hát nem tudom. próbáltam már sok szemszögből nézni ezt a terméket, de rájöttem, hogy nekem inkább az a vonal tetszik, ahol van valami irány amire felfűzték a színeket. elfér, van elég palettám, de csak akkor nyúlok hozzá ha félévente csillámba borulnék. azért kap 4 csillagot, mert panasz nincs rá, de szerintem tipik olyan paletta, amivel nem lehet sok mindent kezdeni🤷🏽‍♀️

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. április 29.

Antioxidánsok: Tocopheryl Acetate
Hidratálók: Magnesium Stearate, Caprylyl Glycol
Vitaminok: Tocopheryl Acetate

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Talc 1 0

Más néven Talcum. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése az esetleges azbeszttartalma miatt esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. A folyamatban lévő viták és jogi problémák ellenére az azbesztmentes talkumot biztonságosnak tekintik a sminkben és a bőrápolásban, bár ajánlatos kerülni a laza por állagú talkumot a nemi szervek területén illetve sérült bőrön.

A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.

Mesterséges bőrpuhító (emollient) és bőrkondícionáló szer. Sűrűség szabályozó funkciója is van.

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

Bőrpuhító (emollient), emulgeáló és felületaktív anyag (surfactant).

Glicerin és zsírsavak keveréke, a krémekben lágyító és sűrítő szerként használják.

Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló)  hatását.

Műanyag féle, melynek számos funkciója van a kozmetikumokban. Leggyakrabban fizikai bőrradírokban használt dörzsölő anyagként. Szintén gyakran használt felületi hártyaképző (film forming), sűrűség szabályozó és stabilizáló anyagként. Paula Begoun szerint rossz hírneve ellenére nem mérgező anyag a polyethylene és a kozmetikai iparban felhasznált mennyiségben a környezetre sem súlyosan káros.

Ez egy átlátszatlanná tevő segédanyag, melyet kiváló fedése, nedvesség és zsírosság felszívó hatása miatt használnak kozmetikumokban, és kiváló bőrkondícionáló hatásáról sem szabad megfeledkezni.

A polytetrafluoroethylene rövidítése. A kozmetikumokban térfogat növelő (bulking) szerként használt.

Bőrpuhító, emollient anyag, amely selymes érzetet hagy maga után a bőrön. Paula Begoun szerint észter (egy alkohol és egy sav reakciójából víz kilépésével keletkező vegyület) féle, mely természetesen a kakaóban és a levendulaolajban található meg.

A CosIng hivatalos besorolása szerint sűrűségszabályozó és kötőanyag. Ragadós jellege miatt elsősorban rúzsokban és ajakápolókban találkozhatunk vele.

Sűrűség szabályozó, könnyen kenhető, selymes érzetet maga után hagyó szilikon féle.

Leggyakrabban ajakápoló termékekben használt bőrpuhító (emollient) anyag. Kiválóan tapad a bőrhöz és csillogó felületet hagy maga után. További infó: http://truthinaging.com/ingredients/bis-diglyceryl-polyacyladipate-2

Petrolatum alapú (vazelin) viasz. Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó, átlátszatlanná tevő segédanyag, mely sima textúrát és félszilárd állagot biztosít a termékeknek. Gyakran használják a Paraffin alternatívájaként, mivel finomabb mikrokristályokból épül fel, ezáltal sokkal sűrűbb, viszkózusabb és ruganyosabb az állaga.

Brazil viasz, vagy pálmaviasz, melyet egy Brazíliában élő pálma leveléből állítanak elő. Nagyon sűrű emollient anyag, amely csillogó felületet hagy maga után, így a kozmetikai iparban leginkább csak szájfényekben, szőlőzsírokban és egyéb smink termékekben használják.

A természetben is előforduló paraffin viasz (szénhidrogének keveréke). Emulzió stabilizáló, átlátszatlanná tevő és sűrűség szabályozó anyagként használt a kozmetikumokban.

A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.

Források:  Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

A CosIng besorolása szerint töltő- és sűrűség szabályozó anyag. Leggyakrabban sminkekben használják a micához hasonló tulajdonságai miatt. Állítólag a synthetic fluorphlogopite-ből gyártott pigmentek a micából gyártott természetes pigmentekhez képest több előnnyel is rendelkeznek: bár mindegyiket leginkább gyöngyházszerű, csillogó hatása miatt alkalmazzák a sminkekben a mesterséges pigmentmolekula mérete egységesebb és a belőle gyártott por természetes szennyező anyagoktól mentes. Ezen előnyöknek köszönhetően pedig a synthetic fluorphlogopite pigmentekkel többféle és jobb színhatás érhető el, mint a hagyományos mica pigmentekkel.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.

Szintetikus ásványi eredetű szervetlen kék pigment, amely alumínium és nátrium kettős szilikátjából és szulfátból áll. Árnyalata a kéktől (leggyakoribb - pl. ultramarin) az ibolya, rózsaszín vagy akár zöldig terjedhet. Különféle színes kozmetikumok, valamint testápoló termékek színének kölcsönzésére használják.

Porosz vagy berlini kék színű szintetikus kozmetikai színezék. Leggyakrabban sminktermékekben és körömlakkokban találkozhatunk az összetevővel.

Brillantkék FCF. Szintetikus kék színezék élelmiszer színezék, kőszénkátrányból szintetikus úton állítják elő. Nagyon jól oldódik vízben.

Színező anyag. (Zöld)

Vízben oldódó sötétvörös színű, a kozmetikai és testápolási termékekben korlátozás nélkül használható színezőanyag, melyet melyet legelőször az USA-ban alkalmaztak az Amaranth helyettesítésére.

Színezék. Piros.

Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.

Szürkés színű, alumíniumból készült por, melyet színezékként használnak a kozmetikumokban.