Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Nicky6
2015.12.01. 05:07
Németországban kaptam egy újsághoz. Azonnal beleszerettem, nem volt még soha ilyen tápláló kézkrémem. Nagyon jó az állaga, hamar beszívódik és finom puhává varázsolja a kezemet. Az illata is finom, bőven megérdemli az 5+ csillagot!
2013.05.10. 06:45
Szetthez kaptam egy jó nagy adag termékmintát.Kicsit száraz a kezem,de a körömágyam viszont nagyon is.Este bekenem vele a kezem és reggelre pihe-puha kacsóim lesznek.Maga a krém sűrű állagú,ezért kevés kell belőle és először zsírosnak érződik,de hamar beszívja a kezem és bírja a kézmosást is.Az illata tényleg kissé "zöld",de nem irritálja az orrom.
2013.02.06. 16:15
Múlt héten kaptam Londonból ezt a kézkrémet, a legjobb, amivel valaha találkoztam. Eddig a legtöbb kézkrémet kipróbáltam, de ez mindegyik felett áll.Száraz, ráncosodásra, ekcémára hajlamos a kezem, a körömágyak néha brutálisan kiszáradnak, szálkásodnak-ez mindent megoldott! Az adagolója gazdaságos, sűrű a krém, így lehet belőle kis adagokat is kinyerni.Illata friss, "zöld", nem túl erős, sem tömény, kellemes.Állagra először kicsit zsírosnak tűnik, de hamar felszívódik, ráadásul az első kézmosást még kibírja!Egyetlen hibája, hogy itthon nem beszerezhető...
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.