Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
mse02
2024-ben megújult verzió!
A termékben lévő búzafehérje és chiamag védi a hajat, és növeli dússágát – anélkül, hogy összeragadna vagy elnehezülne tőle –, a benne lévő rizskivonat és makadámdió-olaj pedig hozzájárul a haj vízháztartásának helyreállításához és a hajszálak megerősítéséhez. A tápláló és hajsimító hatású sampon napi használatra és minden hajtípusra ajánlott, de különösen hasznos, ha fénytelen, élettelen vagy vékony szálú a hajad. Az optimális eredmény érdekében az azonos kollekcióba tartozó kondicionálóval együtt használd. 90%-ban természetes eredetű összetevőkből.
Utoljára szerkesztve: 2024.08.13. 17:20 - 2024.05.28. 08:05
A Rituals adventi kalendáriumából 50 ml kisebb kiszerelést próbáltam ki belőle. A korábbihoz képest az összetevők listája megváltozott, már nem tartalmaz SLS-t. Az illat nagyon kellemes, púderes-virágos illat, a hajból még sokáig érezni. Samponnak is jó terméknek találtam, jól habzik, a fejbőrhöz kíméletes, tisztának és puhának éreztem hajmosás után a hajamat. A termékcsalád balzsamjával együtt használtam teljes elégedettséggel. Megvenni nem fogom nagy kiszerelésben, mert a hűha élményt nem hozta, de nem tudok belekötni, jó sampon.
Utoljára szerkesztve: 2023.08.19. 06:11 - 2023.08.19. 06:10
A hajam imádja, +1 nappal kitoltam a hajmosás időpontját. A külseje megváltozott nem olyan rég.
Utoljára szerkesztve: 2020.06.27. 20:34 - 2020.06.06. 19:10
Nálam egyáltalán nem úgy habzik, mint ég sampon inkább, mint egy tusfürdő. Leöblítés után csikorgós "túl tiszta" erztű lesz a hajam, mintha tényleg valami tusfürdővel vagy a régi WU2 vel mostam volna hajat. A dobozon sampon áll, de balzsam nélkül lehetetlen lenne kifésülni használat után a hajamat. Egyelőre 2x használtam, dúsabb tőle a hajam ugyanakkor picit szárazabb is a vége. Ennyi pénzért már professzionális sampont kapok, nem veszem mégegyszer, de elhasznalom mert több balzsammal stb szép lesz tőle a hajam.Illata nagyon hamar elillant nálam.
Utoljára szerkesztve: 2024.08.13. 17:22 - 2020.02.06. 22:34
Életem első Rituals rendelése volt (a balzsammal együtt). Ha őszinte szeretnék lenni, már megtaláltam a kedvenc samponomat, ami egy fokkal jobban bevált ennél (OGX márka, leginkább az argánolajos és a kókuszvizes), de kíváncsi természet vagyok, a hajam pedig (* lekopogom *) nem különösebben problémás, így szeretek kísérletezni. :) A külcsín gyönyörű - ahányszor használtam, olyan érzésem volt, mintha egy elit luxushotelben üdülnék, valahol messze-messze innen. :) Minőségi termék, csodás, enyhén púderes, nőies cseresznyevirág illattal. Őszintén szólva az illatát először nem ilyennek képzeltem, így elsőre kissé csalódás volt, aztán annyira a szívembe zártam, hogy öröm volt minden hajmosás, ami fenékig érő hajnál azért nagy szó. :D :) A csodás virágillat egyébként viszonylag sokáig megmarad: nedves hajamban intenzíven érzem, sőr még másnap, a már száraz hajból is elkapok egy-egy illatfoszlányt a szélben. :)Hatását tekintve az "átlagos"/"átlagosnál egy fokkal jobb" kategóriák valamelyikébe sorolnám: jól tisztított, könnyen felhabzott, ám a hajamat nekem is kissé szárította/kócosította - ez talán a Sodium Laureth Sulfate-nek köszönhető... Már egy ideje egyáltalán nem használok SLS-tartalmú samponokat, így a hosszabb kihagyás után szokatlan volt a "csikorgósra tisztít" érzés, és mivel ez nem tesz jót a hajnak, mindennapi használatra semmiképp se ajánlom. A hajam talán icipicit jobban zsírosodott a használatával, mint más samponokkal: második nap végére jobban lelapult, mint amennyire egyébként szokott, harmadik nap végére pedig - ha nem is látványosan - azért ráfért már az újabb mosás. Bár nem kell sok belőle, nekem valamiért mégis gyorsabban fogyott, mint más samponok, és nem a legolcsóbb, így mérlegelni kell, megéri-e a vásárlás... Egyébként mind a két alkalommal a hivatalos Rituals oldalról rendeltem - meglepő, de kb. 4-5 nap alatt megérkezett, és minden oké volt, sőt mind a kétszer kaptam egy pici termékmintát is ajándékba. :)Alapvetően elégedett vagyok, de nem lett a kedvencem, és töredelmesen bevallom: ha újraveszem, az leginkább az illata miatt lesz. :D Komolyabb problémáktól mentes hajra ajánlom inkább, mert nem a leghidratálóbb darab - bár ezt ellensúlyozza a balzsam verziója, amit viszont imádtam (erről bővebben ott), így érdemes a kettőt együtt venni.
Utoljára szerkesztve: 2024.08.13. 17:22 - 2019.10.15. 18:12
Nagyon jó a sampon is, meg a balzsam is. Puha, fényes és tartósan illatos marad a hajam,plusz alapból imádom a sakura illatait!
2019.09.29. 18:02
Elég semmilyen sampon, ahhoz képest pedig nem olcsó. Nekem nem szárította a fejbőrömet, de talán picit gyorsabban zsírosodott, mint általában. Az illata az üzletben még tetszett, használat közben már annyira nem. Nem szörnyű, de nem is annyira jó, hogy újravegyem (ezt annyira nem bánom, mert itthon nem lehet kapni).
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.