LynZ
Természetes és selymesen finom megjelenést biztosít a bőrnek. Elfedi a bőr kisebb egyenetlenségeit és selymesen matt finisht nyújt 24 órán át. Az eredmény: egyenletes, friss és selymes matt arcbőr.
2019.12.01. 22:55
Véletlenszerűen vettem meg,sajnáltam otthagyni 2euróért.Nem vártam tőle csodát ennyiért,de kellemes csalódás! Nincs baromi erős fedése,pont természetes hatású!Bőr kiegyenlítésére tökéletes,akiknek nincsenek nagyobb bőrhibáik.Nekem nem oxidálódott,szaladgálós sminkhez tökéletes.Valóban matt,de csak pár óráig,utána muszáj púderezni újra.Ennyiért tökéletesen megéri!