Körömlakkok, lemosók

2.8
Hozzáadva 2019.02.20.by

beautifullife

Körömápoló olaj

Természetes esszenciális olaj komplex búzacsírával, sárgabarackmaggal és sáfrány olajjal. Az aloe és panthenol gyorsan felszívódik, hogy táplálja a körmöket és körömágybőrt. Használatával rugalmasabbá és simává válnak a körmök és a körömágy is.

Kiszerelés: 13 ml

2020.06.22. 18:34

Árához képest nem csinált semmit és még az illatával sem kompenzál, mert az nincs neki. Folyik és nehezen szívódik be. Elkenegetem, ha már így jártam, de biztosan nem veszem újra!

2020.02.20. 21:56

5 Euró volt Amazonon, gondoltam Sally Hansen, jó márka, nem lőhetek mellé. Tulajdonképpen nem is rossz, de azért nem is olyan fú de csodaszer :D Abszolút semmi illata nincs, lehet valakinek ez pozitív, nekem hiányzik. A hatása sem tart valami sokáig. Bekenem, szép és jó, gyorsan beszívja, de aztán később már nem igazán látszik. Melóban elhasználgatom. Van olcsóbb és sokkal jobb körömolajam.

2019.09.29. 10:41

Leértékelten jutottam hozzá a Müllerben, valószínűleg már nem lehet beszerezni. Egy kicsit viszek fel a körömágyamra s bele masszírozom. Nekem gyorsan felszívódik, s szépen rendbe rakja a kiszáradt körömágyakat.

2015.05.31. 08:41

Sajnos nekem nem vált be, nagyon folyós, lassan beszívódó, nem lett szebb a körömágyam, és nagyon drága.