„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Zsannus
A készítmény alaposan és gyengèden tisztítja bőrét. Minden bőrtopusra hasznàlható. A napi szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől szabadalhat meg a maszk használatával. A termèkben található vitaminok és ásványi anyagok frissitik és regenerálják az arcbőrt. A maszk használata serkenti a bőr egészséges működését. Az eredmény làthatóan tiszta és egészséges bőr.
2018.06.21. 08:15
Többet ilyet se veszek!A színe, a csillogása, az illata nagyon tetszett. Felkentem, azt hozzátenném, hogy NEM vastagon. És kb még több, mint a fele a tasakban maradt, így azt dobhattam ki, mert összeállt egy nagy ragaccsá. 45 perc után, mondom most már leszedem. Aha! Csak szerettem volna leszedni, lehúzni nem lehetett, nem száradt meg szépen, mint ahogy kellett volna, egy ragacsos valamit huzigáltam az arcomon, aztán amikor még mindig nem jött le, megpróbáltam lemosni, konkrétan vakarnom kellett a bőrömet, hogy lejöjjön, és a sok vakarás meg sikálás miatt konkrétan olyan vörös lett a fejem, mint egy paradicsom, és égett is. Legalább lehúzni lehetett volna rendesen. :( Csalódott vagyok, nagyon.
2017.11.16. 18:22
Nekem fél óra után sem szárad meg annyira, hogy szépen lehúzzam, de lehet, hogy nem léne mindig az egész tasakot felkennem (ez már az én bajom). Nagyon szeretem az illatát, és felfrissül tőle az arcom. Csak ajánlani tudom.
2016.12.23. 04:49
Új fajtát használom, az igazán jó. Friss érzetet hagy és egybe lehúzható. Szeretem, bár csodát nem művel.
2016.09.27. 12:17
Hat ez egy nagy kalap szar!Osszevissza nyulik,ragad,lehuzni nem lehet teljesen de lemosni se...a boromet kiszaritotta...ugyhogy nem ajanlom
2015.05.02. 19:45
Szeretem! Különösebb csodát nem művel az arccal, de határozottan kellemes érzést hagy maga után: tisztít, de nem szárít. Imádom a színét, és hogy lehúzható.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.