Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
anetta.filip
Hosszan tartó hajszínvédelem, UVA/UVB- védelem, ragyogó fény. A lélegzetelállító formula 3D hajszínragyogással segít megerősíteni a haj belső szerkezetét, és segít kisimítani a haj külső rétegét a hosszantartó hajszínvédelemért és a ragyogó fényért.
2018.11.16. 12:24
Sokra nem megyek a használatával, összeragad tőle a göndör hajam csomókba.
Utoljára szerkesztve: 2019.01.17. 09:06 - 2018.09.20. 12:23
Szerintem jó. Bár én leárazva 500 forintért vettem, de az illata jó és a festett hajam szinét is élénkíti. Szó mi szó, szál tőle a hajam és kicsit szárazabb mint általában, de én elhasználom. EDIT: Annyira megszerettem, visszacsillagozom 5*ra. Láthatóan élénkíti a hajam színét, inteníz lila lesz belőle. Fáj a szívem,hogy kifutó termék, és ahol lehet vadászom az utolsó darabokat. Vicces hogy senkinek sem jött be :) Az én hajam valamiért komálja.
2018.03.17. 15:53
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Pénzkidobás a javából! Kiszárítja a hajam. Semennyire nem ápolja. Az illata nekem elmegy. Az ára drága, tekintettel a haszontalanságára. Soha többet ezt a terméket!
2017.08.02. 20:28
Nulla.azert vettem,h nyaralasra ne kelljen magammal cipelnem a nagy kiszerelesu mas markas hajapolomat.strand,hajmosas,befuj...es semmi.a hajam szaraz tapintasu,szalmakazal.szoke a hajam,a szinvedelemrol igy nem tudok velemenyt alkotni.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.