Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
jirka
Nagyon magas fényvédelmet biztosító napozó lotion arcra és testre, könnyű, selymes textúrával. Hatékony fényvédelem az új SynchroShieldTM technológiával, melynek köszönhetően vízzel vagy izzadsággal érintkezve, illetve a meleg és pára hatására felerősödik a védőréteg.*A krém láthatatlan, átfogó védelmet nyújt az UVA-/UVB-sugarak és a bőr kiszáradása ellen. Gyorsan felszívódik a bőrön és bőrápoló hatóanyagainak köszönhetően megelőzi az UV-sugárzás hatására kialakuló ráncok, vonalak és pigmentfoltok megjelenését.* Antioxidáns hatású és különösen vízálló formulája kevésbé oldódik ki a tengervízben. Nem tömíti el a pórusokat, bőrgyógyászok és szemorvosok által tesztelt.*in vitro tesztelve.
2023.01.17. 17:31
Ez egy fantasztikus fényvédő! Imádom használni állaga tökéletes, nagyon szépen el lehet oszlatni semmi feherseg, selymes érzés jól beszivodik illata is tetszik. Pattanásokat nem okozott! Szuper vízálló hatás! Nyaraláskor is használtam nagyon jól funkcionál nem egtem le vele. Alig vártam ujrakenni annyira bejött☺️. Hetkoznapra nekem sok vagyis erős úgy értem hogy tényleg vízálló kétszer is érdemes arcot mosni hogy lejojjon maximum ha kirándulni megyünk és sokáig kint vagyunk akkor oké de csak így simán hetkoznapra erős. A nap végére egy kicsit csípte nekem a szemem, de ezt elnézem mert egy csudi cucc!
2022.07.25. 05:48
A legjobb naptej amit valaha használtam. Az állaga egy álom a bőrön - amúgy kicsit fura mivel nagyon folyékony. De miént felkenem nemhogy nem idegesítő, de jó érzés a bőrön! Gond nélkül lehet rá sminkelni, nem csípi a szemet. Minden fillért megér.