Fiorentina véleménye alapján csaptam le itt egy 15 ml-es teszterre. Tekintve, hogy alapozót csak elvétve sikerül elhasználnom, így már vállalhatóbb volt a befektetés. Sőt, az elmúlt időszak egyik legjobb üzleti döntésének tartom:) Mivel maga a termék is tégelyben van, nem féltem különösebben a teszter kiszereléstől. A spatuláról fültisztító pálcikával szoktam leszedni az anyagot, hogy minél kevesebb baci kerüljön az üvegcsébe. Az általam használt alapozók közül ez egy erős közepesen fedő változat. Krémes, sűrű, lehet, hogy emiatt nem kapott kiöntős kiszerelést. Vagy ki tudja, mire gondolhattak a termékfejlesztők és a marketingesek... Az állaga és a közepes fedése miatt nem mondanám, hogy ez egy teljesen észrevehetetlen alapozó lenne - hozzá kel tenni, hogy septiben, kézzel szoktam kenekedni az irodai tükörnél. Emiatt lehet, hogy a kelleténél picit több is kerül az arcomra. (Elsősorban az enyhébb fedésű, kézzel könnyen eldolgozható alapozókat kedvelem, amelyek nem igényelnek hosszas munkálkodást, és amelyeknél nem feltűnő, ha nem sikerült egyenletesre az eloszlatás.) Ecsettel eldolgozva valószínűleg "vékonyabb", láthatatlanabb fedés is elérhető, majd kipróbálom egyszer úgy is. Félreértés ne essék, így is természetes a hatása, cseppet sem maszkos, csak épp észre lehet venni, hogy van itt némi optikai tuning. Ennek megfelelően a foltjaim is kevésbé látszódnak ki alóla:)Van egy pici természetes bőrfénye, de szerencsére nem a túl csillogó változat. Ha jól láttam, a színe sem változott, teljesen passzol az I20 árnyalat a bőrömhöz. A homlokomnál tapasztaltam csak minimális átfényesedést, és ez az átfénylés is kevésbé volt erőteljes, mint mostanában a legtöbb másik alapozómnál. Egyébként rajtam egész nap jól tartott. Persze kopott valamennyire, mert fújom az orrom, piszkálom az arcom, stb., de semmi vállalhatatlan. Primert eddig még sosem raktam alá, hidratálót is annak függvényében, hogy milyen szérumot sikerül az adott napon magamra hajigálnom. Ami miatt leginkább szeretem, hpogy határozottan ápoló hatásúnak érzem, nem aszalódik alatta össze az arcom késő délutánra sem.Belekalkulálva, hogy itt jutottam hozzá a KM-en, és 15 ml-t várhatóan el fogok használni, megadom az 5 csillagot. Nem is értem, miért nem hoznak ki eleve ilyen kisebb kiszerelést.