„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Laylie
Szalonkezelések által inspirált, prémium japán hajkondicionáló. Innovatív technológiát alkalmaz, hogy a szépségápoló összetevők mélyen behatoljanak a hajtövekbe és ápolják a haj egészét. Különösen jó választás sérült, száraz, meggyengült hajra. A tsubaki olajat a Camellia Japonica virág magjainak hidegsajtolásával nyerik ki. A benne található omega 9 hatékonyan megőrzi a bőr és a haj nedvességét.
2024.11.17. 11:09
A terméket a samponjal es balzsamával eggyütt vasároltam meg. Imádom a virágos gyümölcsös illatát, már őblités után is bársonyosan puha a hajam vége. Nagy pozitivum hogy az ilatta mosás utan 2 napig is érződik 🥰
2024.11.10. 19:05
A samponjával együtt használom, nagyon puha tőle a hajam. Ennek is mennyei illata van, könnyű kiöblíteni. Kifésülést viszont nem könnyítette meg annyira, mint azt vártam, csak emiatt a 4 csillag. Amúgy 5 lett volna, mert érezhetően ápol
Utoljára szerkesztve: 2023.05.08. 07:59 - 2023.05.08. 06:32
Mennyei illata van, egy hangyányit eltér a samponjáétól. Ez is megadja azt a prémium érzetet, és elképesztően jól mutat a fürdőszobában. Hosszabb hajra két pumpányit használtam, amióta vágattam belőle, azóta egy is elég. Csak fül alatti részekre használom, hogy ne zsírosodjon hamarabb a hajam. Szép puhává varázsolja, fésülni is nagyon könnyű hajmosás után. Elég drága, de ez nem is azt a drogériás érzetet nyújtja. Valamit valamiért.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.