juditkaa70
Hajszerkezet-javító kondicionáló a töredezett haj megelőzésére
Hatékony és gyorsan használható ápoló balzsam, mely megkönnyíti a haj kifésülését. Hatóanyagokban gazdag, melyek kényeztetik, ápolják, és lipidekkel látják el a hajat. Összetétele gondoskodik arról, hogy a hajszálak simák, csillogóak és ellenállóképesek legyenek. A könnyű, lágy textúra kellemes illatot áraszt.
Utoljára szerkesztve: 2018.05.19. 08:43 - 2018.05.19. 08:41
Ha már a samponhoz írtam, akkor ehhez is. Meglepően krémes állagú, eddig általában folyékonyabb állagú balzsamokkal volt dolgom. Az illata ennek is kellemes, enyhén virágos, nektárosan édes, kár, hogy hajmosás után semennyire nem érezhető. A javasolt két-három perc alatt gyakorlatilag semmit nem csinál, olyan gubancos maradt a hajam, hogy alig bírtam kifésülni. Hiába a gyapot protein, meg a csodaígéretek, részemről inkább egy kis szilikon és nincs ez a bajlódás. Még kipróbálom majd a csomagban adott olajjal, hátha úgy javul valamit a helyzet. Így nekem ez semmit nem ér, eszembe sem jut megvenni. Ahogy a samponnál is írtam, egy pozitívumot találtam az egészben, a hajam finom puha lett a száradás után, de ez más termékekkel is elérhető.