juditkaa70
Regenerálja a fejbőrt és a hajat teljes hosszában. Összetételét növényi kivonatok, proteinek, vitaminok és ásványok gazdagítják, melyek élénkítik a hajhagymákat, és a stressznek kitett hajat már a gyökereknél erősítik. A karité-, makadámia-, kamélia- és mogyoróolaj intenzíven ápolják és táplálják a hajszálakat.
Friss illatát a hajpakolás olyan anyagokból nyeri, melyek kiegészítik a hatóanyagok hatékonyságát. Textúrája lágy, finom, könnyen kenhető, masszázsra ideális. Egyszerűen eloszlatható a hajtöveknél és a hajszálakon végig.
2023.12.28. 11:10
Nagy kedvencem a Sisley, nem is gondoltam volna, hogy egyetlen terméke is csalódást tud okozni. Megrendeltem egy nagyobb Sisley Hair próbacsomagokat tartalmazó együttest, amiben volt 5 darab ebből a hajpakolásból is. Úgy tekintettem rá, hogy na most végre valami helyrehozza a töredezett hajam, de legalább javít valamit rajta. Nos, ez éppen annyit tud, mint a Kallos keratinos maszkja, amit évek óta használok, csak ez utóbbi fillérekbe kerül. Semmi extrát nem tapasztaltam, s mint mondtam, hasonló teljesítményt fillérekért is kapni.
2021.05.11. 15:02
Elvileg ez inkább a fejbőrt pakolja, mintsem a hajat, mondjuk mindegy is, mert hosszú távon képtelen vagyok félórákat üldögélni pakolással a fejemen. Promócióban jutottam hozzá, nem fizettem érte, de a negyedét sem adnám az árának. Semmilyen változást nem tapasztaltam.
Utoljára szerkesztve: 2021.08.05. 11:36 - 2019.11.18. 08:19
2019.11.18.;Vékony szálú, festett hajam van, ráférne, de nem szeretem a hajpakolásokat, mert nem elég, hogy lelapítják a hajam, már másnap moshatom is meg.Ezt a hajmaszkot is csak azért próbáltam ki, mert vásárlás mellé kaptam belőle egy kis tasakos mintát, és kíváncsi voltam rá, hogy mit tud, ha már 2019-ben megnyerte az Elle Beauty Award díjat. A leírás szerint a megmosott és még nedves haj teljes hosszára kell felvinni, a fejbőrbe is bele kell masszírozni, tíz percig rajta hagyni, majd kiöblíteni. Én első alkalommal, a lelapulást elkerülendő, csak a hajhosszra és csak keveset tettem, nem is masszíroztam, de már így is meglepő volt az eredmény. Azonnal egészséges testességet ad a hajamnak, nem szálldos össze-vissza súlytalanul, de nem is lapul le. A színe három héttel a festés után is frissebbnek tűnik, a fénye pedig egészen különleges, sokkal szebb, mint a szokásos festett hajra való balzsamom után. És még az illata is tetszik, igazi luxusérzés használni.Egy akcióban azóta lecsaptam egy teljes kiszerelésre. Hosszú távú tapasztalatataimról, pl hogy a fejbőrbe való masszírozás tényleg számít-e, később még írok frissítést. 2021.08.05.:Kipróbáltam fejbőrbe masszírozva is, nem lapította le a hajam, nem kellett utána hamarabb megmosni. Továbbra is ez a kedvenc hajápolóm, sokkal egészségesebb, erősebb a hajam tőle, és olyan gyönyörű fényt ad neki, mint semmi más. Heti egyszer használom, és mivel nem kell belőle sok, a 200 ml-es tubus majdnem egy évig elég volt. Szeretném az előttem véleményező figyelmébe ajánlani, hogy ez olyan hajmaszk, ami a hajat egész hosszában, a gyökerektől a végéig erősíti, ezért a fejbőrbe lehet masszírozni. Egy átlagos hajpakolás csak a haj hosszára és végeire való. (Ami a Sisley-nél direkt fejbőrre való, az a Revitalizing Fortifying Serum.) És nem kell fél órákat rajtahagyni, a hivatalos ajánlás tíz perc. Nem árt utánaolvasni egy terméknek, mielőtt az ember használni kezdi, vagy véleményt ír róla, még akkor is, ha az ingyen volt.
2018.06.04. 16:42
A beharangozóban hirdetett friss illata valahol sántít, nem olyan finom, mint a család többi tagjáé. Ugyanakkor a hajat tényleg ápolja, feltölti, használata után a hajam finom, rugalmas tapintatú lett. Ez mindenképpen dicséretes, mert bármelyik új Sisley samponnal való hajmosás után merevnek, gubancosnak éreztem a hajamat. Az áráról ne is beszéljünk, eszembe sem jutna megvenni.